Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zaseknutá obrazovka pri načítaní užívateľských účtov, ukazuje error

Bola by som veľmi vďačná keby mi niekto vedel poradiť s týmto problémom. Som tu nová, som takmer laik a veľmi sa tu do toho nerozumiem tak dúfam že sa mi to podarí vysvetliť dostatočne zrozumiteľne.

Po spustení notebooku (hp probook) sa obrazovka zasekne pred načítaním užívateľských účtov (dá sa hýbať šípkou) a po chvýli začne blikať na čiernu a späť. Skúšala som spraviť úplný reštart test ako píše na hp stránkach (vybrať batériu, zapojiť naspäť atd.). Potom som som opäť zapla a všetko fungovalo normálne ale ako som ho po použití vypla a potom išla použiť zas problém sa opakuje a nepomáha ani reštart. Po jednom z pokusov o reštart mi vyskočila error tabuľka f962086815

Nainštalovaný mám Windows 7, pred tým ako sa problém vyskytol mi nešli inštalovať niektoré aktualizácie, neviem či to s tým môže mať niečo spoločné.

Budem rada za akúkoľvek radu ak niekto viete pomôcť.

Předmět Autor Datum
díky zaseknutí/pádům windows se dá čekat poškozený souborový systém - např. v místě tvé větve regist… poslední
lední brtník 09.09.2015 18:20
lední brtník

díky zaseknutí/pádům windows se dá čekat poškozený souborový systém - např. v místě tvé větve registrů.
přihlásit se jako nějaký administrátor, spustit kontrolu disku.
pokud je systém default (špatně) nastaven a žádný jiný admin není zprovozněný, dá se aktivovat administrator pomocí bootovacích cd s resetovači hesel.
jiná možnost je vytáhnout disk, přidat do jiného pc a zkontrolovat ho tam.

chyba ukazuje na konflikt bluetooth - chtělo by se to přihlásit v nouzovém režimu a jeho ovladač zakázat. a taky vše co souvisí s bt.
pak přeinstalovat jinou verzi a ve vlastnostech zapnout jen nutné funkce bt.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru