Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem notebook do 18000

Zdravím,
Začal jsem dost cestovat a tím pádem netrávím moc času doma a stolní pc je pro mě nevhodný.

Ovšem na notebook nemám moc peněz a vím že za 18k neseženu nějakou extra herní mašinu... pokud trochu přesáhne tak nevadí .
Na notebooku budu sledovat filmy a videa na yt... a samozřejmě taky hrát hry typu:mount and blade warband/napoleonic war ,minecraft,skyrim,apod. Nemusí to ani jet na nejvyšší detaily.
Jak dlouho to vydrží na baterii je mi uplně jedno. Ovšem velikost bych chtěl min 15,6. A jakto bude těžké je mi taky jedno.

Předem děkuji za kladně vyřízení.

Předmět Autor Datum
Treba tohle neni herni notebook, ale asi bych o tom uvazoval, kdybych chtel notebook s moznosti si n…
RedMaX 13.09.2015 09:55
RedMaX
díky.ovšem uvažoval jsem i o jednom msi ale to bych musel dost připlatit a nejsem si jistej že se mi…
Kenig 13.09.2015 10:01
Kenig
Lenovo IdeaPad Z51-70 White Lenovo IdeaPad Z50-70 White poslední
Mlocik97 13.09.2015 10:07
Mlocik97

Treba tohle neni herni notebook, ale asi bych o tom uvazoval, kdybych chtel notebook s moznosti si na tom obcas neco na chvili zahrat. Vsimni si, ze i tak cena ten tvuj strop presahuje, cokoli levnejsiho uz je naprosta zoufalost. Proste bud musis silne priplatit, aby na tom slo i nejak vic hrat a neprehrivalo se to nebo musis priplatit, aby na tom slo aspon nouzove hrat nebo si kup nejaky levny notas a hry ozel, pripadne proste nejake slideshow na tom spustis vzdycky a chvili to fungovat bude nez se to prehreje a spali.

díky.ovšem uvažoval jsem i o jednom msi ale to bych musel dost připlatit a nejsem si jistej že se mi za to chce dát tolik peněz :-/ poskládat stolní pc by nebyl problém ale notebooly bohužel pro mě zustavají stále příliš drahé.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru