Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem SD karta obnova dat

Prosím o radu jak obnovit data z SD karty.Natočeno video na 16 Gb kartu asi 5 Gb, po vložení karty do PC se nenačtou žádná data, po vložení do kamery se objeví ,že bychom měli zkontrolovat SD kartu.Děkuji

Předmět Autor Datum
Recuva.
jezekhifi 13.09.2015 11:46
jezekhifi
1.0 Program Recuva, Unerase, Undelete. 1.1 Zmazal si ho v kamere? V pocitaci? 2.0 Ak si subor manua… poslední
mynonA 14.09.2015 00:11
mynonA

1.0 Program Recuva, Unerase, Undelete.
1.1 Zmazal si ho v kamere? V pocitaci?

2.0 Ak si subor manualne zmazal sam v Pocitaci, teda v priecinku alebo foldri. V kosi ho nenajdes. Kazda SD/SDHC karta ma skryty priecinok "recycled" teda "vyhodene" a v nom si to mozno najdes. Ako si nastavit pocitac aby zobrazoval skryte subory a priecinky je to na dlhsie.
2.1 Otvor Explorer (nie ieplore.exe ale explorer.exe) alebo chod do priecinku "My documents/Moje dokumenty" a vidis hore File > Edit > View > Favorites > Tools > Help
2.2 Otvor Tools > Folder Options
2.3 Mas na vyber: General/View/File Types/Offline Files
2.4 Otvor: View a uvidis dlhy zoznam zaskrtavacich policok (nic nemen!!!) hladaj bodku "Show hidden files and folders" a zaskrtni.
2.5 V tom istom menu este hladaj policko "Hide protected operating system files (Recomendet" a odskrtni ho. Pozor!!! Prave sa ti zobrazia na pocitaci aj skryte priecinky a subory. Su to subory potrebne na fungovanie systemu Windows a vymazanim niektorych suborov system poskodis a nenastartujes pocitac. Budes volat servis a.t.d.
2.6 Ak si to urobil klikni "Ok" a chod na svoju SD kartu > mal by si vidiet okrem priecinka SDIM/Videos aj priecinok "Recycled" a po otvoreni tam mozno najdes svoje video.
2.7 Ak si ho nenasiel tak podla tohto navodu vrat bod 2.5 vsetko po poriadku naspat > klikni "Ok"

3.0 Ak si to zmazal v zariadeni kamera, mobil, phone tak ti neviem velmo poradit.

4.0 Este ma napada ak ti kamera pise ze skontrolujte kartu SD tak: Klikni na citacku ktora ma v sebe SD kartu a klikni na Properties/Vlastnosti > Tools/Nastroje > Hladanie Chyb/Error Checking a klikni "Check Now/Skontroluj" tato volba opravi suborovy system na SD karte a pokusi sa opravit chyby. Zaskrtni len prvu volbu "Automaticaly fix file system errors/Automaticky oprav systemove chyby" druha volba trva podla velkosti karty velmi dlho.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru