Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Microsoft ůčet a upgrade na Windows 10

Zdravím,

mám nový notebook, na kterém je nainstalován Windows 8.1 a při spuštění a nastavování po mě chce windows, abych se přihlásil pomocí Microsoft účtu. Já ale žádný nemám a nevím jestli je nějaký důvod si ho nutně vytvářet. Je tu totiž možnost se přihlásit normálně bez účtu Microsoft... Jenže já budu chtít provést upgrade na Windows 10 a teď nevím jestli to něčemu bude vadit když nebudu mít přihlášený a vytvořený Microsoft účet ? Také nevím jak je to s licenčním klíčem při instalaci? Zda mám provádět upgrade na Win 10 a mít notebook připojený k internetu a ten licenční klíč se automaticky zapíše ?

Předem děkuji za rady

Předmět Autor Datum
Mít účet není potřeba.
Wikan 18.09.2015 15:09
Wikan
a doplním: MS účet není třeba nikde při instalaci, jen je tato možnost "schována", je třeba ji hleda… poslední
touchwood 18.09.2015 15:25
touchwood

a doplním: MS účet není třeba nikde při instalaci, jen je tato možnost "schována", je třeba ji hledat (dole, malé nevýrazné písmo).

co se týká upgrade na W10: první krok je instalace z aktivovaného OS (Win7, Win8) s dostupným internetem, během tohoto postupu dojde k aktivaci. Následně je již možno W10 kdykoli nainstalovat (bez sériového čísla a aktivace), za předpokladu, že se nezměnila HW konfigurace počítače.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru