Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno zabránění přechodu do režimu spánku

V Win7 se mi stává na baterky, že ntb přechází do standby i když Ovládací panely\Hardware a zvuk\Možnosti napájení\Nastavení systému = Neprovádět žádnou akci.
A zároveň je aktivován režim prezentace, ale ten na to nemá vliv, i když v nápovědě se píše "Při zapnutí nastavení prezentace nepřechází počítač do režimu spánku a upozornění systému jsou vypnuta. "

Jaké jsou ještě páky,aby notebook běžel dál, když tohle nezabírá?

Předmět Autor Datum
preventivně v nových instalacích spouštím: powercfg /hibernate off když nic, aspoň to vyhodí nějak…
lední brtník 21.09.2015 08:11
lední brtník
Tak nic vyřešeno, Možná jsou schizofrenní windows. Nebo mohou napájecí profily od výrobce mít schopn…
Pan Töfl 21.09.2015 11:02
Pan Töfl
Sam od seba to nikde neprechadza. Bud je nastavene uspavanie po X minutach a ubehlo X minut bez pohn… poslední
MM.. 21.09.2015 17:26
MM..

Tak nic vyřešeno, Možná jsou schizofrenní windows. Nebo mohou napájecí profily od výrobce mít schopnost provádět nějaký kód, který by násilnil nastavení Windows?
Protože v Nastavení - Akce při zavření víka(Ovládací panely\Hardware a zvuk\Možnosti napájení\Nastavení systému) bylo Nedělat žádnou akci, přestože v nastavení profilu - Upřesnit bylo něco jiného - úsporný režim. Když jsem na té první obrazovce (Ovládací panely\Hardware a zvuk\Možnosti napájení\Nastavení systému) nastavil Akce po zavření víka Třeba Hibernaci, Dal uložit, Pak zpátka nedělat žádnou akci, potom zase uložit.,

Cílem nebylo globálně zakázat režim spánku.

Sam od seba to nikde neprechadza. Bud je nastavene uspavanie po X minutach a ubehlo X minut bez pohnutia mysi/klavesy, alebo je baterka vybita pod nastavenou urovnou pre nejaku akciu. Vsetko je v ovl.panely energia - bud priamo alebo aj v podrobne nastavenia planu. (tam je napr. extra nastavenie hibernate po 180min., a aj akcie pre rozne urovne baterky to si mozes povypinat napriklad)

Ked ti domenovy admin nanutene nastavuje sleep po X minutach a nechces to, tak sa da urobit aplikacia ktora win povie ze sa prehrava nieco a potom nic nebude uspavat. Mam naprogramovanu vlastnu (je to par desiatok riadkov, aj s obsluhou ikonky vpravo dole :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru