Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Root SonyE3(D2203)_praxe

Po úspešném rootu telefonu (SonyXperiaE3_D2203_android 4.4.4_sest.18.5.C.0.19) pomocí Kingo Root by měl podle všeho být přístup ke všem funkcím dostupný. Není tomu ale tak, i když Root Checker to hlásí, viz příloha.
Total Commander, nebo jiný file manager nemá vyšší práva, Link2SD nepřesouvá aplikace na kartu, Uninstall nemaže nepotřebné aplikace, atd. SD Maid jako jeden ze seriózně vypadajících programů v přehledu root status popírá. Evidentně tam bude nějaký zádrhel, který jsem zatím neobjevil.
Jak to vyřešit, aby to bylo ok? Je tam ještě potřeba něco jiného provést, nebo tak něco? Nevyznám se v tom, prosím o radu zkušené.
díky za reakce
Petr

Předmět Autor Datum
Probehla a povedla se instalace aktualniho SuperSU? Pokud se pri spusteni app. nezepta SU na povolen…
lucifer 21.09.2015 11:47
lucifer
jak je vidět z druhého sshotu, je tam verze povolovače Kingo SuperUser. Předpokládáým, že je to podo…
bluenite 21.09.2015 13:01
bluenite
Uz jsem se v tom nejakou dobu nevrtal, ale co si pamatuju tak ten KingoRoot je sice nejak funkcni, a… poslední
lucifer 22.09.2015 09:33
lucifer

jak je vidět z druhého sshotu, je tam verze povolovače Kingo SuperUser. Předpokládáým, že je to podobné jako SuperSU. Naládoval se ale, chce doinstalovat nějaká binární data. Píše za minutu práce hlášku o neúspěšnosti instalace... Mám restartovat a zkusit znova. Mám předtím odinstalovat ten Kingo Super User?
Jinak na každou app. se KingoSU ptá na povolení.

Uz jsem se v tom nejakou dobu nevrtal, ale co si pamatuju tak ten KingoRoot je sice nejak funkcni, ale cpe tam nejaky svuj balast a zprznenou verzi jakehosi SU s kterym mi to nikdy poradne nefungovalo = hned po rootnuti pres KingoRoot tam natvrdo vnutit standardni SuperSU a odebrat ty cinske kraviny ktere si to tam nakyda. Co si pamatuju tak to nebylo uplne trivialni, cca. jako boj s addware na PC, ale dosahnout kyzeneho vysledku jde. Kdyz tak si vygooglit nejake navody na netu, urcite k tomu neco bude - ja uz jsem bezandroidi (a stastny) mobilista, takze nemam na cem overit/vyzkouset.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru