Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Program na rámečky

Ahoj. Mám asi banální dotaz, ale jelikož se s tím jinak moc nezaobírám tak nevím, Mohl by mi někdo poradit program na rámečky k fotkám, do kterého si mohu dodávat vlastní vyrobené rámečky? Stáhla jsem si Photo Frame, ale ať jsem ho zkoumala jak jsem ho zkoumala tak jsem nenašla kde se daj přidat. ´Klidně i jiný program, je jedno jestli se platí, když bude opravdu dobrý. Děkuji moc.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Suprově jdou dělat rámečky v PhotoFiltre (free) Český web programu s návody, forem, matrošem ke staž…
Kráťa 03.04.2007 22:54
Kráťa
Zdravím. Kráťo díky, PhotoFiltre už používám přes půl roku, je pravda, že tam jdou dělat zajímavé vě…
Barrbucha 04.04.2007 08:01
Barrbucha
Zkopírováno ze stránky s odkazy links.html Je tam i 4,3 haf dalšího. Jinak vyrobit si rámeček s kyti…
Kráťa 04.04.2007 15:20
Kráťa
Díky za snahu. O to mi nejde. To dávno ve PhotoFiltre umím - textury,masky, ořezávání, fotomontáž, v…
Barrbucha 05.04.2007 08:41
Barrbucha
paint shop pro ma celkem dost ramecku v databazi poslední
Radek 05.04.2007 15:19
Radek

Zdravím. Kráťo díky, PhotoFiltre už používám přes půl roku, je pravda, že tam jdou dělat zajímavé věci a strašně mne baví, lepší než jen předlohy v programech, nicméně každý se s tím nechce patlat, tak chci vytvořit na stránky takové skladiště rámečků. A samo taky si to chci ulehčit tím že v Photofiltre jdou až složitěji ty obrázky vkládat do připravených rámečků. Víš třeba těch co asi nesnášíš s kytičkama a tak, ale třeba děti to mají radi. Tak nevím. Nebyla by ještě nějaká rada? :-p:-D

Zkopírováno ze stránky s odkazy links.html Je tam i 4,3 haf dalšího.
Jinak vyrobit si rámeček s kytičkama, broučky a jánevímčímvším je děsně slnadné, stačí dát jako výplň požadovanou texturu.


creafiltre.site.voila.fr
francouzsky. Autorem je Kamikaze. Velmi zajímavé masky - rámečky (ke stažení jako odkazy pod obrázky s příslušnou maskou). Moc hezká galerie Obrázků :-)

sylvey.free.fr/photobidouille
Francouzsky. Autor je Sylvey. Hodně užitečností - rámečky, masky, vzory a ukázky montáží, i nějaké návody.

seniorplanet.fr
Francouzsky. Forum o webu, kde se hodně diskutuje o Photofiltre, je tam i návod pro seniory, jak na to, kterým se asi budu inspirovat. Zajímavá jsou tam témata, kde se tvůrci chlubí svými kolážemi a maskami. Ty koláže volné nejsou , ty masky a rámečky, pokud je tam dají, ano. Téma se jmenuje většinou jako encadrements nebo creations

Díky za snahu. O to mi nejde. To dávno ve PhotoFiltre umím - textury,masky, ořezávání, fotomontáž, vždyť si tam připravuji i obrázky na gifi. Hraju si s obrázky ráda, jen jsem chtěla něco co by usnadnilo proces vkládání do již udělaného rámečku. U Photofiltre to až tak jednoduché není když je připravený rám složitý.Ale necháme zkoumání prkotiny, já něco najdu :OD. Tad dík a při jiném tématu nanapsanou.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru