Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prestigio 7600 - ztrácí se postupně signál

Dobrý den.
Před 3 dny jsem zakoupil od Alfy nový mobilní telefon Prestigio 7600, a mám menší problem, který jsem zjistil dneska, a jde o to že když zapnu mobil tak normalně mi jde zavolat, mužu se připojit přes data na internet, ale jakmile uplyné 1-2-3 hodiny tak mi zničeho nic ukazuje že mám 3 čarky signalu na t-mobile a na druhé sim nic prázdno a nejde mi zavolat nic a ani net mi nejde, když ho vypnu a zapnu tak jede v pohodě a pak zase. Je to na reklamaci nebo nevíte co stím je ? Byl jsem z toho nadšený a teď tohle :/ prosím poraďte, udělalo mi to zatím jenom dneska 2x. Díky za rady.
Změna předmětu, původně: Prestigio 7600 (karel)

Předmět Autor Datum
Tu sračkovu znacku menom POSRANIO nekupovat a kupovat spolahlivu znacku a nie ten lacny SHIT. ---- A…
human0id 27.09.2015 17:19
human0id
Nic proti, Ale mněl sel v ruce lenovo A536 a byl to celý činan, a za druhý... samsung třeba , se mi…
kotskoa 27.09.2015 20:43
kotskoa
No tak kup Nokii a nemusíš řešit tyhle problémy.:-D
jezekhifi 27.09.2015 20:46
jezekhifi
Sory, ale Windowsy na mobilech nechcu ;-) poslední
kotskoa 27.09.2015 20:51
kotskoa

Tu sračkovu znacku menom POSRANIO nekupovat a kupovat spolahlivu znacku a nie ten lacny SHIT.
----
Ale ak si uplne nadrzany z toho telefonu tak ti poradim aby si vyskusal obnovit do povodneho nastavenia mobil a ak ani to nepomoze tak REKLAMACIA. A tym padom sa pripojis ku kazdemu cloveku co ma neaky produkt hentej najprij*banejsej znacky medzi IT.

Nic proti, Ale mněl sel v ruce lenovo A536 a byl to celý činan, a za druhý... samsung třeba , se mi nelíbi a je to činskej šmejd, který se furt kazí.. má ho můj kamrad, koupil si A3 mněl ho měsíc v opravně a stejnak mu vratily peníze, teď si koupil S4 za 7500,- a koule... uplný stejný ačal se mu sekat celý system a má ho tyden v opravně. Tento mobil jsem si vybral hlavně kvuly tomu že má velký dipslej a mám 2 známé kteří si to vynachavlujou :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru