Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Telefon do 6 tisíc

Rozjela se tu diskuze o Lenovu P70, neni to spatna volba, ale je malinko nad limit. Bal bych se dvou veci, malinko slabsiho SoC Mediatek MT6752, ale v kategorii mainstreamu proste nemuzes pozadovat nabuseny procesor zvladajici ty nejnarocnejsi 3D hry, pokud ma byt smartphone pouzivan i na to, tak proste musis priplatit. Druha vec je chybejici pasmo LTE 900MHz, ktere u nas vyuziva Vodafone, takze jestli mas tohoto operatora, tak rozhodne ne.

Dalsi zajimavou volbou tentokrat pod limitem je Asus ZenFone 2 Laser ZE500KL se Snapdragonem 410, zase necekej od toho herni zazrak, to jako vazne ne, je to low-end procesor, ale krome narocnych 3D her zvladne vsechno.
Dal bych tentokrat doporucil i neoblibeny Huawei, ale proste pokud tazatel nechce priplatit, tak se musi smirit s urcitymi kompromisy, konretne Huawei Ascend G7 je rovnez postaven na Snapdragonu 410, ovsem cenovka uz je tisic pres limit. Za stejnou cenu je i Huawei P8 Lite s procesorem Kirin 620 vlastni vyroby.
No a protoze tazatel by si pral Sony, nebal bych se modelu Sony Xperia M4 Aqua (pozor ma nanoSIM, nekomu treba me to nevyhovuje, takze na to upozornuju) s uz ponekud vykonejsim Snapdragonem 615, ale tam je treba priplatiti nadlimitem cca. 1500,- Nizsi modely od Sony za mnoho nestoji.

Proste projed recenze, vyber dle toho co potrebujes, aspon jeden foun do cenoveho limitu mas. ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny