Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem sdílení složky mezi místním uživatelem a uživatelem s účtem microsoft

Dobrý den. Lze nastavit (specifikovat) oprávnění a sdílení složky pro uživatele, který je přihlášený pod účtem microsoft a chce se podívat na sdílenou složku na druhém pc, kde je přihlášen uživatel pod místním účtem. Pokud jsou na obou počítačích uživatelé přihlášeni pod místním účtem je to bez problému, stačí vložit účty obou pc na každý z nich a můžu sdílet nastavovat oprávnění. Pokud ale uživatel na některém z pc je přihlášený pod účtem microsoft, nedaří se mi toto nastavit. Např. nemohu zadat heslo k přidanému uživateli s účtem microsoft v uživatelských účtech. Děkuji za rady.

Předmět Autor Datum
Nastav zlozke opravnenia pre everyone, potom sa nebude treba drbat s uctami. Asi este potom treba na…
MM.. 30.09.2015 20:36
MM..
Zapoměl jsem asi napsat. Toto právě nechci. Potřebuji sdílet složku pouze pro konkrétního uživatele.…
mik 30.09.2015 20:40
mik
Potřebuji sdílet složku pouze pro konkrétního uživatele potom zapomeň na zrůdnosti jako "průvodce s…
lední brtník 30.09.2015 20:47
lední brtník
Neviem jak nastavit prava pre MSaccount (MS account pozitiv individuum ma pouzivat onedrive :), ale…
MM.. 30.09.2015 20:52
MM..
Je myšleno, že jsem stále přihlášený jako uživatel MS account ? Je jiný způsob ? Přiřazovat písmena…
mik 30.09.2015 21:10
mik
Muzes sdilet i pro MS ucet. Spust si prikazovy radek, napis: net user a koukni se, jak vypada jmen…
Jan Fiala 30.09.2015 21:17
Jan Fiala
Moc děkuji za radu, přesně toto jsem potřeboval vědět. Já ty MS účty moc nepoužívám a nenapadlo mě,… poslední
mik 30.09.2015 21:25
mik

Nastav zlozke opravnenia pre everyone, potom sa nebude treba drbat s uctami. Asi este potom treba nastavit na tom druhom PC v centre sieti, alebo u zdielanej zlozky v pravy klik zdielanie, ze zdielanie bez hesla. (neni to super bezpecne ale na doma to staci)

Zapoměl jsem asi napsat. Toto právě nechci. Potřebuji sdílet složku pouze pro konkrétního uživatele. Nechci to dělat ani přes veřejnou složku. Jde mi hlavně o postup a jestli je takové sdílení v síti, kde se vyskytují uživatelé přihlášení pod účtem microsoft možné. Sdílet jako everyone není žádoucí.

Je myšleno, že jsem stále přihlášený jako uživatel MS account ? Je jiný způsob ? Přiřazovat písmena ke každé složce to není ideální, navíc pokud by těch složek bylo víc ??? Se sdílením pomocí místních účtů nemám problém, ale ten MS account mě překvapil. Nelze tedy sdílet účet MS account tak, jako místní účty........ nebo je dělaný hlavně pro onedrive?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru