Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Case pro stavbu výkonného pc

Vybrane komponenty:

Proc Haswell, proc ne Skylake?

Deska vyborny, zdroj muze byt, ale je to prehnane, grafika je vec nazoru, ja bych vzal radeji R9 390 nebo R9 390X, pripadne pro maximalni vykon i do budoucna s DX12 vzit Fury.
Vyhrady bych mel k pametem a k SSD. Co se tyka pameti, tak sice muze byt, ale je to proste Kingston a ten sel s kvalitou dolu, takze urcite prvne nechat pres noc poradne otestovat memtestem, bude-li to OK, tak jiny problem asi nenastane. SSD disk je volba 1. urcite Crucial MX200, nebo Transcend 370, pripadne jakztakz i Intel 530 nebo muze byt v nejhorsim i Samsung 850EVO, uplne nejlepsi je Samsung 850Pro, ale ten je drazsi. A co se tyka velikosti tak 120GB je zoufale malo, jestli je ten pocitac na hry, tak radsi setri jinde a vem aspon 250GB kdyz uz na tehle komponente setris, protoze 500GB by asi bylo nejlepsi volbou.

Skrin:

Libovolna, kvalitni silny plech nebo hlinik, bez otvoru na bocnicich, jeden ventilator vepredu, druhy vzadu. V pripade zdroje dole pozor na horni otvory pro ventilatory, protoze tudyma pada prach do pocitace, neni to uplne optimalni, nektere skrine to maji vyresene filtrama.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny