Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Špuntová sluchátka - alternativa k Piston 3?

Zdravím. Budu si kupovat nová špuntová sluchátka, a rozmýšlím, co v kategorii ~ 15-25$ pořídit. Výbornou volbou by byly Xiaomi Piston 3, které mají dle recenzí výborný zvuk a rovnají se sluchátkům mnohem dražším. Jakožto dlouhodobý uživatel Pistonů 2 mohu kvalitu Xiaomi sluchátek potvrdit, nicméně 2 týdny po konci 12-ti měsíční záruky mi odešlo levé sluchátko (výborně načasováno, není-liž pravda?), tak bych možná začal hledat i někde jinde, neboť bych byl rád, kdyby mi vydržely déle. Nějaké návrhy, co by se mohlo v této ceně Pistonům rovnat? Rád poslouchám rock a dříve používané (než mi odešly) MH1C se mi zdály ještě o chlup lepší (čistější zvuk), ale ty jsou cenově někde jinde... Díky za rady ;-)

Předmět Autor Datum
Já bych vzal Piston 3. Doufej, že zas neodejdou. Je to jen jedna špatná zkušenost se značkou. Kdyby…
ondraaa 09.10.2015 13:44
ondraaa
Tak jasně, jedna zkušenost neříká nic, a máš pravdu. Ale teď jsem si vzpomněl, že kamarád si je kupo…
Killer007 09.10.2015 14:07
Killer007
Já mám taky Pistony 2 (to jsem nějak zapomněl zmínit) a nemůžu si stěžovat. Mám je asi rok a čtvrt a… poslední
ondraaa 09.10.2015 17:13
ondraaa
Spuntova sluchatka maji vydrz bezne kolem 2 let, casto se pokazi driv, nekdy vydrzi vice, ale jinak…
helemese 09.10.2015 17:12
helemese
Nic lepšího než Pistony za tu cenu neseženeš. Osobně jsem měl také Piston 2 a teď mám skoro rok Pist…
Satyr 09.10.2015 15:07
Satyr
Díky. Jakože máš možnost přímého srovnání, tak v čem přesně jsou trojky lepší? Pistonky dvojky např.…
Killer007 09.10.2015 15:32
Killer007
Přesně ta čistota zvuku mě u Pistonu 3 potěšila.
Satyr 09.10.2015 15:49
Satyr
Tak to je super :-) Dobrá, děkuji Tobě i Ondrovi výše a půjdu do nich ;-) Jen bych rád potencionální…
Killer007 09.10.2015 16:08
Killer007

Já bych vzal Piston 3. Doufej, že zas neodejdou. Je to jen jedna špatná zkušenost se značkou. Kdyby ti odešly dvoje, tak pak bych té značče nevěřil, ale mohl to být jen vadný kus. Znám kamaráda co naopak má telefon Xiaomi a má ho 4 roky a jedinej problém s ním nebyl.

Tak jasně, jedna zkušenost neříká nic, a máš pravdu. Ale teď jsem si vzpomněl, že kamarád si je kupoval se mnou a odešly mu už asi po půl roce, nevím jak to tenkrát řešil, myslím, že se na reklamaci vyprd... každopádně pak šel do Sony. Na druhou stranu, má taky Xiaomi telefon (Mi2S) a je spokojenej. Jen ta softwarová podpora prý není moc extra.
Je mi jasný, že moc konkurentů Piston 3 nemá a pokud sem nikdo nenavrhne něco jiného, tak do nich stejně půjdu, i s tím "rizikem".
Btw, pěkné PC.

Já mám taky Pistony 2 (to jsem nějak zapomněl zmínit) a nemůžu si stěžovat. Mám je asi rok a čtvrt a zatím žádný problém. Já doma mám sakra drahý audio-technicy, ale ty se mi nechtěj moc tahat a zase jsem nechtěl malý sluchátka za 3 tisíce, tak jsem si pořídil alespoň tyhle. :)

Díky :D

Spuntova sluchatka maji vydrz bezne kolem 2 let, casto se pokazi driv, nekdy vydrzi vice, ale jinak fakt nevim, co tu ocekavate. Ze ty spunty, ktere clovek pouziva denne, ruzne je namahan v kapse konektor, kterej krivite pri kazdym sednuti v busu a ktera pak zmackate do kapsy, kdyz je nepouzivate, ze vydrzi vic? Kossy, sennheisery, etymoticy...mel jsem v zivote spunty od mobilu az po spunty za 4000kc. Dele nez 2 roky vydrzi maloktere.

Fakt me udivuje, ze si lidi koupi naprosto spotrebni zbozi se slovy "doufej, ze neodejdou" :) Tak ja k tomu rikam...samozrejme, ze odejdou. Jen je otazka, jestli budes mit stesti a bude to trvat 3 roky, nebo smulu a odejdou za rok.

Nic lepšího než Pistony za tu cenu neseženeš. Osobně jsem měl také Piston 2 a teď mám skoro rok Piston 3. A hrajou zase o něco lépe.

Díky jednomu výrobku nemůžeš soudit, každý výrobek je originál a každý vydrží jinak (i podle chování apod)

Tak to je super :-) Dobrá, děkuji Tobě i Ondrovi výše a půjdu do nich ;-)
Jen bych rád potencionální zájemce upozornil na tuto nabídku: pp_169225.html Xiaomi Mini Bluetooth Speaker (pp_175673.html) odtud koupený originální je (vlastním ho), nýbrž ty Pistonky nikoliv. Lidé si na ně stěžují v komentářích, že vzhled jim poslaných kousků je jiný, než na fotografiích těch originálních. Takže asi jako vždy zůstanu u Ibuygou, to je jistota ;-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru