Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Operační systém

Zdravím, mam problém s notebookem lenovo g565 včera jsem dostal aktualizace ve windows 10. Aktualizace se při startu ntb nainstaloval a ntb se sam restartoval. Poté přišel problem v podobě černé obrazovky. Asi po 20 minutách kdy ntb absolutně nic nedělal a stále na něm byla jen černá obrazovka jsem ztratil nervy a vypnul ho natvrdo, ale i pak byl stejny problém v podobě černé obrazovky. Zkusil jsem ho restartovat několikrát ale stale nic. Zkusil jsem tedy bod obnovení, ale ten ani jednou neproběhl úspěšně tak jsem zkusil obnovit tovární nastavení, které zabralo. Ntb ale plně najel do systému pouze jednou. Druhy den jsem jej zapl a nastal opět stejny problém jako poprvé. Nakonec jsem nainstaloval originální windows 7 ale ten plně najel taky pouze jednou, po instalaci všech ovladačů atd jsem ho zavřel a když jsem ho znovu otevřel tak mě zase vítala pouze černá obrazovka. Pokud by se našel někdo, kdo by věděl co s tím (teda krom prohozu oknem) budu velmi rád. Předem díky za rady.

Předmět Autor Datum
Vivat Win10
Mlocik97 09.10.2015 19:42
Mlocik97
Musíš číst do konce,i Windows 7 mu nejede.
pedrosoo 09.10.2015 19:44
pedrosoo
nejde, až po te čo sa mu jednou dostal do PC Win10,... presneji si myslím že pri inštalácii win7 neo…
Mlocik97 09.10.2015 19:57
Mlocik97
Coz je konec koncu doporuceny postup po infekci kazdym horsim virem, pokud chce clovek nejakou jisto…
gilhad 09.10.2015 20:05
gilhad
Disk jsem naformátoval, nechal jsem jen oddíl na kterém jsou pouze ovladače
M.P 09.10.2015 20:12
M.P
To ho len uspavas zavretim veka, alebo co? Nauc sa to normalne vypinat. Ta cierna obrazovka nabehne…
MM.. 09.10.2015 20:36
MM..
No když zmáčknu tlačítko na zapínání tak najede obrazovka na které jsou vypsané klávesy pro vstup do…
M.P 09.10.2015 21:05
M.P
PS: externí monitor jsem nezkoušel, protože momentálně jiny nemám poslední
M.P 09.10.2015 21:07
M.P

nejde, až po te čo sa mu jednou dostal do PC Win10,... presneji si myslím že pri inštalácii win7 neodstránil MBR, nenaformátoval disk, a nenainštaloval OS nanovo, ale len klasickej downgrade ktory ale stejnak bude spôsobovať chyby z desiatky

To ho len uspavas zavretim veka, alebo co? Nauc sa to normalne vypinat.
Ta cierna obrazovka nabehne kedy presne, co vidis na obrazovke od momentu ked to zapnes? Je mozne ze ti zdochla grafika napriklad ak to ma nahodou switchable graphics, alebo si tam instalil blbe ovladace. Mozes skusit nanovo nacisto nainstalit Win7, a ovladace vyhradne z webu lenovo pre ten model a W7, a nezatvaraj veko ale restartuj to po instalacii kazdeho ovladaca, ze kedy sa to "pokazi". Ked to pojde aj po instalacii vsetkych potom ho uplne vypni (start-vypnut), a ne zatvarat veko potom ho zapni, tlacitkom, nabehne jak?

Mozes mat aj napr. vadny spinac veka a podobne, to si neupresnil poriadne ze jak presne sa to sprava po zapnuti powerbuttonom tak sa neda vestit.
P.S: na externom monitore obraz je?

No když zmáčknu tlačítko na zapínání tak najede obrazovka na které jsou vypsané klávesy pro vstup do biosu atd.. potom zacne najíždět systém s logem win 7 a poté už jen ta černá obrazovka. a s tím víkem to bylo tak že jsem nainstaloval všechny ovladače, ntb se restartoval, normálně se zapl a potom jsem jen zavřel víko takže ntb se přepnul do rezimu spánku a když jsem ho znovu otevřel tak najela pouze černá obrazovka.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru