Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Spyware Terminator

Pokud si chci stáhnout tento program na oficiálních stránkách, tak v sekci Download mám stahovat Free Spyware Terminator& Web Security Guard nebo jenom Free Spyware Terminator???

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
kdyz das stahovat jen Spyware terminator, tak se ti stahne samotny program kompletni produkt. Kdyz s…
dejv 09.04.2007 21:51
dejv
Nezabudnite prosim aj na Operu ...dik
ed 10.04.2007 05:14
ed
S Operou je problem. Nemame nikoho kdo by mel zkusenosti s vyvojem pro Operu a ma dost malou uzivate…
dejv 10.04.2007 09:03
dejv
To je skoda. Operuju uz drahnou dobu (a vsichni mi useri taky), kdekoliv pak prijdu, figuruje Opera…
mif 10.04.2007 10:53
mif
nerad bych se poustel do flame ohledne prohlizecu. Situace prave vypada tak, ze WSG pro FF bude v do… poslední
dejv 10.04.2007 11:35
dejv

kdyz das stahovat jen Spyware terminator, tak se ti stahne samotny program kompletni produkt. Kdyz si to stahnes s Web Security Guardem, tak bude balik obsahovat jeste tento nas novy produkt, ktery se ti zobrazi (zatim jen) v IE 6 ci 7 jako toolbar a jednu tlacitko te bude informovat jestli se nachazis na bezpecnych ci nebezpecnych strankach. Taky to umi, napriklad, pri vyhledavani v Google (ci par jinych vyhledavacich) zobrazovat bezpecnost ci nebezpecnost daneho linku. Pokud nemas IE tak je zbytecne stahovat kvuli tomuto dalsich 5 mega. Na verzi pro Fire Fox prave pracujeme a bude hotova tak odhadem za mesic ci dva.

S Operou je problem. Nemame nikoho kdo by mel zkusenosti s vyvojem pro Operu a ma dost malou uzivatelskoiu zakladnu na to aby jsme si mohli dovolit se vsechno ucit od zacatku. Pokud by jste vedeli o nekom kdo ma s vyvojem pro Operu zkusenosti, tak by jsme se mohli domluvit na nejake spolupraci.

nerad bych se poustel do flame ohledne prohlizecu.
Situace prave vypada tak, ze WSG pro FF bude v dohledne dobe (tak mesic maximalne dva) a o podpore Opery se bude rozhodovat po vydani FireFox verze: nemame tu zkusenosti s vyvojem pro Operu a tak musime nejdrive udelat analyzu toho jak vse funguje apod. Opera verze snad bude, ale slibit ji nemuzu. Ja osobne bych rad mel i verzi na Operu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru