Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ISP panel a pozorovací úhly

Ahoj, tak jsem se po pár poradách tu rozhodl pro ASUS MG279Q.
Všechno dobrý, kdo by ho chtěl - 144Hz je sice rozdíl obrovskej, nýbrž jen asi první den, kdy druhej vám to začne připadat absolutně normální a spíš se vám nelíbí, že se ostatním seká obraz. FreeSync nevím, jestli jsem zprovoznil, ale jestli má být obraz stejně plynulý, jako s VSyncem, tak ne. I nad 60 FPS (monitor umí Freesync v rozmezí 35-90) se mi zdá, že to je sice lepší, ale není to ono. Možná jsem to nezapl a oblbuje mě, že si myslím, že to funguje.
Hraju každopádně převážně jen CS:GO a s rankem mi to nehnulo, nahoru to nejde a hůř se mi na tom naštěstí nehraje. Nemyslím si, že vám to pomůže hrát lépe, o těch Hz navíc vážně za chvíli ani nevíte a hraje se vám úplně stejně. Znám GE, kterým na notebooku spadnou ve smoku FPS na 15. O monitoru to není.

Teď k otázce... Všiml jsem si toho ve tmavých scénách u filmu. Pokud je na monitoru černá, pozorovací úhly jdou ze 178° na nasrat, šedej flek, kterej se leskne, jak kdybych do monitoru svítil baterkou.
Měl jsem předtím monitor Dell a toto nedělal. Musím uznat, že Dell měl o něco lepší obraz i přes to, že byl o 3 tisíce levnější (před rokem).
Zkrátka pozorovací úhly, když se do obrazu připlete černá jsou fakt otřesný, TN panel hadr. Je možné, že je to vada monitoru? Nebo vlastnost monitoru? Nebo byl jen předchozí Dell vážně o tolik lepší?
Díky za objasnění.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny