Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Wireless headset - bzučení

Zdravím, dnes jsem si pořídil bezdrátová sluchátka Corsair Gaming H2100, po rutinním nainstalování ovladačů jsem sluchátka vyzkoušel a pustil nějakou hudbu. Při chvíli poslouchání jsem si všiml, že v pozadí pořád něco bzučí, tak jsem hudbu ztišil a bzukot byl opravdu hlasitý (dělá to při nastavení hlasitosti ve Winech od 1 do 100%, pouze při úplném ztišení bzukot zmizí). Vyzkoušel jsem jiné USB (do USB je zapojen USB přijímač), odpojit všechny USB, vypojit jacky, vypnout wifi, dokonce jsem se někde dočetl, že to může být způsobeno překřížením kabelu napájení PC s ostatními kabely - nic nepomohlo. Šel jsem tedy vyzkoušet sluchátka do notebooku a tabletu, v obou byl stejný problém. Ještě bych dodal, že bzukot přestane po nějaké chvíli (někdy 2, někdy 10 sekund) a objeví se zase ve chvíli kdy do nich přijde zvuk.

Má otázka tedy zní, jestli existuje nějaký způsob jak tento šum redukovat nebo jsem měl štěstí a koupil jsem vadný kus.

Díky všem za reakce.

Předmět Autor Datum
Je to evidentne sracka, moze to byt ne vadny kus, ale vadny cinan aj s celou srackovou produkciou ne…
MM.. 21.10.2015 02:19
MM..
Všechno co popisuješ jsem už vyzkoušel. Teď to zkusím vzít z domu pryč jestli to není nějaké rušení… poslední
crys 21.10.2015 10:07
crys

Je to evidentne sracka, moze to byt ne vadny kus, ale vadny cinan aj s celou srackovou produkciou nepouzitelnych odpadov ktore nam tu tlacia a EU buzeranti to maju na haku.

Bzucanie vznika az za D/A prevodom, ked je to cisto USB (ne jack), tak to vznika zrejme az v sluchatkach ptz bezdrat prenos bude asi digital. Ak to mas napojene este niekam inam napr. do nejakej nabijacky, tak to od nej odpoj. Ked v tom su nejake baterky skus vymenit. Ale pochybujem ze to pomoze. Ak to nahodou ma regulaciu hlasitosti aj na sebe to sluchatko, tak ju skus dat na max (a vo Win na min samozrejme) alebo naopak.
Chod to prip. reklamovat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru