Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Identifikace výstupního 3,5mm jacku

Dobrý den, vlastním už delší dobu mobilní telefon Doogee Valencia DG800, nedávno jsem volal s přítelkyní a přestal jsem jí najednou slyšet v sluchátkách.
Poté jsem si všiml že plast jacku uvnitř telefonu se rozpadl na malinké kousky. Poslal jsem to na reklamaci a zamítli mi jí. Otevřel jsem tedy telefon, odšrouboval kryt a vidím že půlka jacku je pryč, jsou tam jen měděné vývody. Potřeboval bych zjistit jaký druh jacku to je. Tzn. jestli se dá někde koupit náhradní. Na internetu se mi nepodařilo najít dokumentaci k telefonu, a na něm, spíše na těch zbytkách nic napsaného není. Slyšel jsem že není jack jako jack (logicky), že každý má jiný rozměry, takže tipuji že tam nemůžu dát jack z jiného telefonu. Nevíte kde bych mohl tento jack sehnat?

Předmět Autor Datum
Jacky su principialne stejne, neni to ziadna raketa, len 4 ohnute pliesky. Zaujima ta rozmer (predpo…
MM.. 21.10.2015 01:58
MM..
jacky sú len tenučký 2,5/klasika 3,5/velký 6,3-dvojpinový mono,trojpinový stereo a 4-pinový stereo+o… poslední
audax 21.10.2015 09:09
audax

Jacky su principialne stejne, neni to ziadna raketa, len 4 ohnute pliesky. Zaujima ta rozmer (predpokladam 3,5mm), pocet pinov (zrejme 4), a pripadne poloha kontaktov na plosaku a jake v tom su pripadne spinacie kontakty (typicky jeden navyse u GND). Mozno by si mohol dat fotku, alebo si hladaj fotky googlom roznych mobilov, alebo rovno hladaj v nejakom GME alebo conrad apod. Ale SMDckove telefonne prtave tam asi moc nebudu. Neviem jak to vypada skus dat fotku.

jacky sú len tenučký 2,5/klasika 3,5/velký 6,3-dvojpinový mono,trojpinový stereo a 4-pinový stereo+obvykle nejaká integrovaná funkcia a la riadenia hlasitosti priamo prepínačom na slúchadlách,prepínanie tel.hovor-počúvaná hudba, fm rádio a spol....skôr u 4-pinového sú niekedy poprehadzované piny,lavý repro-slúchadlo/pravý-repro-slúchadlo/uzemnenie/fu nkcia alebo lavý reproduktor/pravý/funkcia/zemnenie alebo pravý/lavý etc,tam obvykle býva problém,lebo každý výrobca telefonu si to zapája podla seba a nejaké štandartne zapojené slúchadlá nemusia fungovať tak,ako by mali....

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru