Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nabíjanie myšky

Ahojte kúpil som si k novému PC bezdrátovu mys Razer Mamba a ked vypnem PC tak dok zhasne a indikátor dobíjania prestane ísť skúšal som v biose pozerať aj vo windowse a nic nepomohli neviete mi poradiť aká môže byt chyba s USB?Windows 10 a záklopka je msi z97l oc ak sa nemýlim

Předmět Autor Datum
Nepředpokládám,že chyba bude v usb.Jinak řečeno, když vypneš pc,vypneš i usb.Měl jsem kdysi taky dob…
tojezdenek 21.10.2015 18:27
tojezdenek
Ale co som čítal recenzie nikto sa nato nesťažoval a mnohý ju dobíjajú na doku tak som stoho magor
Krajcerr 21.10.2015 18:36
Krajcerr
No to se nevylučuje s tím,co jsem psal - ani já si nestěžoval, protože myška dobíjela, pokud byla na…
tojezdenek 21.10.2015 18:51
tojezdenek
Možné řešení je koupit adapter do zásuvky se stejným výstupem jako je v USB, např. http://m.alibaba.… poslední
BěžnýUživatel 21.10.2015 19:30
BěžnýUživatel

Nepředpokládám,že chyba bude v usb.Jinak řečeno, když vypneš pc,vypneš i usb.Měl jsem kdysi taky dobíjecí myš přes usb-a vytrestal jsem se tím. Byl jsem na pc celkem dost,myš se vybila a pak jsem musel čekat-třeba při sledování filmů,než se dobije.Až potom jsem zase mohl hýbat myší.Měl jsem kliku,že se pokazila a měli poslední kus,tak mi peníze vrátili a koupil jsem si myš bezdrátovou od Logitech na AA baterie, s nízkou spotřebou. A vydrží mi i rok a déle.Pak je dobiju a fičím dál.8-)

No to se nevylučuje s tím,co jsem psal - ani já si nestěžoval, protože myška dobíjela, pokud byla na stojánku a pc zapnutý. Pak se ale, ale to je věc jiná, tak ta moje myš pokazila, že ani nesvítila a nehýbala se ani po stání ve stojánku po 2h, ale jak říkám - z mého pohledu - myšku s dobíjením ve stojánku - NEBRAT! 8-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru