Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Lenovo ovladače

Dobrý den. Asi před rokem jsem dostal notebook lenovo g410, na kterém už byly předinstalované ovladače. Notebook jsem přeinstaloval na windows 10 a ted jaké ovladače. Jsem šel na stránku výrobce a nainstaloval jejich ovladače... No a ted je tu problém.

Většinou všechno je v pořádku, ale když chci sledovat nějaké video tak se mi asi po minutě zastaví obraz a objeví se mi takové ty zelené čtverečky..... Ve hrách,na ploše, nebo někde jinde mi to nedělá. Myslíte že můžu na ntb nainstalovat ovladače ze stolní (deskopové) grafiky? Grafika je INTEL HD 4600

Předmět Autor Datum
Divné. Vrať systém do továrního nastavení (skrze windowsy - nastavení -> aktualizace a zabezpečení -…
Pepanek 28.10.2015 20:24
Pepanek
Divné to je. Ten windows je nainstalovaný čistě podruhé, a dělá to stále. Na windows 8 mi to nedělá…
někdo 28.10.2015 20:29
někdo
Ovladače se stahují webu výrobce, ale pokud jsou nefunkční, tak je ani neinstaluj a dej vyhledat upd… poslední
Pepanek 29.10.2015 13:09
Pepanek

Divné. Vrať systém do továrního nastavení (skrze windowsy - nastavení -> aktualizace a zabezpečení -> obnovení -> obnovit do tov. nastavení) a nainstaluj ovladače do "čisté instalace". Můžou se tam být, ikdyž je to nepravděpodobné. Ale pokud tam jsou nainstalované všechny ovladače (chipset, grafika), tak mě jiná možnost nenapadá.

Divné to je. Ten windows je nainstalovaný čistě podruhé, a dělá to stále. Na windows 8 mi to nedělá takže nejspíše bude problém ve windows 10. No nevadí zkusím počkat než lenovo vydá nový ovladač na grafiku. Nevíš jesli můžu stáhnout normalní deskop verzi ovladače?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru