Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Mrznutie PC pri POST-e

jeden kamarat ma problem s PC, avsak som pri tom PC nebol a mal len velmi zakladne informacie o tom probleme. predbezne sa ale predsa len chcem spytat, aj ked to bude len velmi vseobecny popis problemu:

konfiguracia (nahmatkovo): 2Ghz CPU, GeForce 5600 graf.karta, 512MB RAM, nejaka ASUS zakladna doska a k tomu LG LCD monitor. PC ma 2 roky a doteraz fungoval bez problemov. Odnedavna mu vsak pri POST-e (detekcii HW, bootovacich medii atd) zamrzne a viac sa nehne, ziadna chyba, ani sa nepohne. chalan ziadnen HW nemenil, netaktoval ani neinstaloval nejak extra vela a casto SW. PC je pouzivany povacsine na kancelarske prace (Office, prehliadanie obrazkov) a pocuvanie hudby, sledovanie DVD.

v com moze byt problem? na co sa mam pozriet? viem ze je to velmi vseobecna otazka, ale v sucasnosti nemam viac informacii, snad po weekende. len chcem mat nejake vychodiskove body...

a este predtym, ako by ma niekto obvinil z lamerstva, idem sa do toho PC sturat len ako nadseny amater a PC nakoniec (ak sa mi ho nepodari presvedcit, aby fungoval) pojde do PCservicu.

dakujem vam pekne za akukolvek radu :-)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny