Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem LG G 3 vs LG G flex 2

Zdravíčko, jak už sám nadpis napovídá, zajímá mě který z těchto telefonů by jste volili vy ? Už delší dobu jsem byl rozhodnut pro lg g3, ale dnes jsem zjistil že lg g flex 2 stojí kolem 8k což mi vyrazilo dech (pamatuji když stála 20k) a nyní nevím do kterého z těchto telefonů bych měl jít.
Co vy na to je lepší g flex 2 nebo g3, případně úplně jiný telefon ve stejné cenové relaci ?

Předmět Autor Datum
Ja bych nesel ani do jednoho, protoze pres vsechny plusy, ktere LG telefony maji, mi naprosto nevyho…
RedMaX 07.11.2015 23:36
RedMaX
naprosto nevyhovuji tlacitka hlasitosti posazena na zadech pristroje Náhodou to je perfektní a mě t…
virten 08.11.2015 08:57
virten
ale ano, i ja znam par lidi, kteri si to nemohou vynechvalit, ale me to nevyhovuje ani trochu. Teda…
RedMaX 08.11.2015 10:01
RedMaX
Tlačítka na zadní straně mi plně vyhovují a hrabat se v systému nepotřebuji, telefon budu užívat jak…
novinář 08.11.2015 10:39
novinář
Potom je opravdu na tobe, ktery z tech dvou se ti libi vic, ten LG G Flex 2 je celkove hodne poveden… poslední
RedMaX 08.11.2015 11:48
RedMaX

Ja bych nesel ani do jednoho, protoze pres vsechny plusy, ktere LG telefony maji, mi naprosto nevyhovuji tlacitka hlasitosti posazena na zadech pristroje, bohuzel to od LG okopiroval i Asus, takze ani Zenfone 2 551 neni pro me.

Takze v tuhle chvili porad povazuju za nejlepsi Samsung a jeho modely Galaxy S4 i9506, S5 a S5 Neo.

Nicmene odhledneme-li od tlacitek hlasitosti, tak LG G Flex 2 se mi moc libi i treba kvuli spickovemu P-OLED displeji, ktery LG G3 nema. Tam je obyc LCD IPS displej. Ovsem je tu jeden problem a tim je (ne)podpora nezavislymi vyvojari, root snad jde, ale s nejakymi custom ROM vcetne spousty dalsich vychytavek (Xposed Framework apod.) nelze u G Flex 2 pocitat, naopak G3 ma spoustu uzivatelu a toho softu okolo je hodne.

Takze to az zase tak tezke byt nemusi, pokud jde hlavne o design, tak G Flex 2, pokud jde o hrani si se systemem, tak rozhodne G3.

ale ano, i ja znam par lidi, kteri si to nemohou vynechvalit, ale me to nevyhovuje ani trochu. Teda kazdemu zajemci o LG nejprve doporucuji si to alespon dojit nekam do obchodu vyzkouset. Pro me je to skoda, ze LG treba nedela i klasiku po stranach, protoze takto jsem LG z uvah o novem smartphonu musel vyskrtnout.

Tlačítka na zadní straně mi plně vyhovují a hrabat se v systému nepotřebuji, telefon budu užívat jako běžný uživatel - hovory, sms, ale hlavně sledování živých přenosů, FULL HD filmů a seriálů, hraní her a poměrně časté surfování po internetu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru