Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Adobe reader - neukládá

Ahoj, prosila bych o pomoc s Adobe reader, při ukládání vyplňovaného pdf formuláře program přestává fungovat. Prvně se objeví hláška "Dokument nelze uložit. Soubor nelze uložit s tímto názvem. Uložte prosím dokument s jiným názvem nebo do jiné složky". Po uložení dokumentu pod jiným názvem i do jiné složky se bohužel problém nevyřeší a následuje hláška: "Dokument nelze uložit. Chybný ukazatel souboru." Hned při prvním erroru se soubor přejmenuje na nějaký nesmysl .atp či tak nějak. Při další hlášce se opět přejmenuje na další nesmyslný název. Původně otevřené pdfko, byť zčásti uložené se z počítače samo vymaže. Nepomohl restart, nepomohlo odinstalovanání acrobatu XI a nainstalování acrobatu DC, nepomohlo nainstalování Foxit readeru, protože ten také padá. Pomůžete? Je to velmi akutní.

Předmět Autor Datum
A co kdyz je poskozene to samotne PDF..? Co to je zac, vyzkousime...
Abox 08.11.2015 12:58
Abox
oprava, ukládá to jako A938C0.tmp No taky mě napadlo, to pdfko generuje aplikace na webu (ale příst…
JiV 08.11.2015 13:05
JiV
umožňuje pôvodný súbor doplnenie údajov pomocou acrobať readeru,ten má len velmi obmedzené možnosti…
audax 08.11.2015 13:06
audax
Umožňuje vyplňování, ten formulář je otevřený, jde to po vyplnění i ukládat. Šlo, do včera. Říkala j…
JiV 08.11.2015 13:23
JiV
nemáš název profilu, kam to ukládáš, s diakritikou?
lední brtník 08.11.2015 13:45
lední brtník
složka, do které to ukládám má v názvu diakritiku
JiV 08.11.2015 14:16
JiV
Tak to vypadá, že je problém vyřešen, vygenerovala a stáhla jsem formuláře přes Explorer, ne přes Fi…
JiV 08.11.2015 14:43
JiV
Stalo se mi přesně totéž. Nakonec jsem to vzdal a pdf okno jsem uzavřel kliknutím na X nahoře vpravo… poslední
krucifix 18.02.2017 16:57
krucifix

oprava, ukládá to jako A938C0.tmp

No taky mě napadlo, to pdfko generuje aplikace na webu (ale přístupná jen pod přihlášením), už jsem to nechala vygenerovat znovu a pořád ten samý problém. Fakt je, že včera se to nestávalo, může být závada u nich.

umožňuje pôvodný súbor doplnenie údajov pomocou acrobať readeru,ten má len velmi obmedzené možnosti na doplňovanie nejakých poznámok,je to len reader-čítač,nie editor....uzamknuté pdf súbory,u ktorých sa nepočíta s vyplňovaním údajov nejdú nijako meniť pomocou acrobat readera,len pečítať/zobraziť....

Tak to vypadá, že je problém vyřešen, vygenerovala a stáhla jsem formuláře přes Explorer, ne přes Firefox a ukládání funguje. Nenapadlo by mě, že co včera šlo, dnes nepůjde. Děkuji všem za pomoc

Stalo se mi přesně totéž. Nakonec jsem to vzdal a pdf okno jsem uzavřel kliknutím na X nahoře vpravo. Když jsem patřičný soubor, který jsem měl uložený u sebe na disku znovu otevřel, tak tam všechny informace, které jsem tam předtím vyplnil, byly :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru