Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem WIN10 - prvek nebyl nalezen (obrázek)

Ahoj, volala mi mamka, že jí nejdou prohlížet obrázky. Má Windows 10 a při otevření jakéhokoliv obrázku jí to vypíše cestu obrázku a "Prvek nebyl nalezen". To sáme co zde. Asi je to tím windowsáckým prohlížečem. Zkoušela tablet restartovat i přihlášení a odhlášení, ale problém zůstává. Dá se s tím něco dělat?

Předmět Autor Datum
At si mamka nainstaluje nejaky prohlizec obrazku. Kazdy je lepsi nez ten ve Windows. Z tech volne si…
Jan Fiala 09.11.2015 10:33
Jan Fiala
Pozri do nastavení predvolených programov, že v čom sa otvárajú obrázky s danou príponou. Ak tam bud…
los 09.11.2015 10:59
los
To s tím asi souvisí. Výchozí aplikaci na otevření obrázků měla "TWINUI" (já to mám doma na WIN10 po… poslední
Peetrss 09.11.2015 11:08
Peetrss

Pozri do nastavení predvolených programov, že v čom sa otvárajú obrázky s danou príponou. Ak tam bude nastavené napr. "TWINUI", tak to prehoď na "Windows Photo Viewer" a potom by to mohlo ísť.

Inak anglický preklad tohto hlásenia je "Element not found", takže ak by toto nepomohlo, tak riešenie treba hľadať s týmto slovným spojením.

To s tím asi souvisí. Výchozí aplikaci na otevření obrázků měla "TWINUI" (já to mám doma na WIN10 pod označením "FOTKY"). Poradil jsem jí ať to změní a v nabídce neměla "FOTKY", ale měla tam "Windows prohlížeč fotografií" a s tím jí to funguje. Jen nechápu, jak je možné, že tam má tento prohlížeč - ten jsem měl naposled u WIN 7. Víc se jí líbil ten defaultní pro WIN10...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru