Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Obnova smazaných dat

Dobrý den, nevím jakým záhadným způsobem, ale podařilo se mi zapnout formátování celého hdd za chodu no a cca v 0,5% jsem ho vypl - no a po restartu nenajel systém - no nevadí, disk jsem měl rozdělej na 3 části kde 1 byla záloha - jenže po dalším zjištění jsem přišel na to, že se odstranily ty 3 části kde jsem měl zálohy a celkem důležité věci - šlo by to ještě nějak obnovit, nebo je už pozdě ? nainstaloval jsem windows 10 a žádné programy na obnovení dat nic nenajdou.

Předmět Autor Datum
Ked si na to instaloval windows, tak to sa da nazvat len vyrazom totalna blbost. Skus testdisk, ci n…
MM.. 09.11.2015 18:01
MM..
tak já myslel, že se naformátoval jenom část C, ale né celý disk. a ten testdisk našel všechny soubo…
Kamiil 09.11.2015 19:31
Kamiil
Keby si formatoval len C, tak by nezmizli ostatne oddiely. Nove C si vytvoril jak? Ne nahodou cez ce… poslední
MM.. 09.11.2015 19:33
MM..

tak já myslel, že se naformátoval jenom část C, ale né celý disk. a ten testdisk našel všechny soubory, části disků jen jevím, jak je všechny obnovit - při obnovení celé části disku to napíše, že je někde chyby a nejde obnovit.

Keby si formatoval len C, tak by nezmizli ostatne oddiely. Nove C si vytvoril jak? Ne nahodou cez cely disk? Testdisk vie aj obnovit oddiel (lepsie), ale ne ked si tam cez to nadrbal systemovy (//edit pripadne ak si tam nadrbal GPT oddiel a doteraz tam bolo MBR). Z disku kde zachranujes data si nemal bootovat Windows, ani na to vytvarat oddiely ani nic instalovat. Ked nechces prist o data.
P.S. testdisk vie aj vykopirovat subory na ine miesto/disk, zadaj si to do google, vysvetloval som to raz uz aj tu na poradni.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru