Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Herni sluchatka

Zdravim, chtel jsem se zeptat zda by jste mi mohli doporucit nejaka herni sluchatka do cca 1 500kc.
Nejlepe z Alzy/czc ale na tom zas tak nelpim ;)
Ja koukal na tyhle a vypadaji celkem rozumne. Od teto firmy mam i herni mysku a musim rict ze jsem vic nez spokojen na to ze stala 9 stovek. Ale chtel bych slyset i vas nazor :)
Dekuji za odpovedi,

Předmět Autor Datum
Já osobně mám zkušenosti s těmito https://www.alza.cz/headset-creative-hs-1000-d9971 0.htm?o=1 Za tu…
xxsdf 13.11.2015 18:16
xxsdf
Tak ty nevypadaji spatne. Jen se bojim aby me treba moc netlacili. Nerikam ze bych mel usi jak slon…
Athe 13.11.2015 19:01
Athe
Nemam zkusenost s temi A4tech, slysel jsem, ze jsou docela dobre, ale osobne tu pseudoznacku vubec n…
RedMaX 13.11.2015 20:46
RedMaX
Zalman ZM-HPS300 Odkazovana sluchatka bys asi rekl, ze v te cenovce to bude naprosty brak, no ja je… poslední
RedMaX 13.11.2015 21:09
RedMaX

Nemam zkusenost s temi A4tech, slysel jsem, ze jsou docela dobre, ale osobne tu pseudoznacku vubec nemusim, nicmene jsem si temer jist, ze i ty budou stokrat lepsi nez cokoli od Creative. Sice s tema co tu nekdo odkazuje nemam konkretni zkusenost, ale videl a slysel jsem od Creative uz hodne sluchatek a ja teda nemam hudebni sluch, ale co tyhlety (ta firma) predvadi, to je skoro az k neuvereni a to v jakekoli cenove relaci. Jako neverim, ze by ty A4tech nemeli lepsi zvuk a nebyli pohodlnejsi. Fakt kdyz nekdo napise, ze neco od Creative je OK, tak si rikam, ze to je hodne skromny a nenarocny uzivatel, takze asi jsem uplne neporadil, ale tolik ma zkusenost.

Zalman ZM-HPS300

Odkazovana sluchatka bys asi rekl, ze v te cenovce to bude naprosty brak, no ja je dostal zadarmo k zakladni desce, jinak bych si je nekoupil, no a nestacil jsem zirat, zvuk na velmi slusne urovni (rozumej vzhledem k cene, nelze srovnavat s hi-fi sluchatky), konstrukce take velmi dobra, na hlavne sedi a netlaci (to je samozrejme individualni).
Mel jsem moznost mit na usich od Creative tyto, tak ty Zalmany za polovinu ceny, to neni rozdil tridy, to je rozdil kontinentu, to si Creative dela s lidi blazny, kdyz si vubec dovoli neco takoveho prodavat. Mohl bych sem dat i dalsi priklady od Creative, co jsem mel na hlave a fakt hruza, des.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru