Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PC nedetekuje druhý monitor, nejde network adapter. Chyba v motherboard?

Dobrý den,
Problém nastal již ráno, když jsem se poprvé dnes snažil zapnout pc. Předpokládám že počítač nebyl schopen nabootovat operační systém a neustále dokola se restartoval, než jsem ho na tvrdo vypnul. Po druhém zapnutí se už počítač normálně nabootoval a zapnul.
První věc, které jsem si potom všiml byla, že nefunguje internet. Přesněji, že chybí drivery na network adapter. Kouknul jsem se přes Tento počítač - do Správce zařízení, jestli nechybí nějaká aktualizace na drivery, ale vše se zdálo v pořádku. Navíc jsem si všiml toho, že mi nefunguje druhý monitor. I když je správně zapojený a funkční, tak ho počítač nedokáže detekovat.
Mám sestavený desktop, který mi funguje přes rok bez problémů. Jediný problém co jsem doteď měl, tak je ten, že od přechodu na Windows 10 se počítač nedokázal shut downout na první pokus, jednou se zrestartoval a až na pokus druhý šel vypnout. Všechno tohle mi řiká, že by měla být nějaká chyba na motherboard, jen nedokážu říct co s ní je, jak to vyřešit. Model mb je Gigabyte H87-HD3.
Kdyby měl někdo nějakou radu, sem s ní. Budu velmi rád, děkuji :)

Přeji jinak hezký den, ecoo.
PS: Nejsem odborník co se týče pc hardwaru, takže můj popis může být velmi lajcký. :D

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny