Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejde mi mikrofon

Ahoj, mám trošku vetší problém s mikrofonem, cca 3 dny zpět jsem hrál CS 1.6 + do toho měl puštěný TS 3, najednou se mi mikrofon nějak ztišil a už mě nejde nikde slyšet. Díval jsem se do nastavení, systém mi mikrofon přijme a nehlásí žádnou chybu. Mikrofon mám cca týden takže pochybuji že bude vada v něm, bohužel nemám žádný další stroj kde bych to mohl odzkoušet. Předem díky za každou radu a pomoc.

Předmět Autor Datum
systém mi mikrofon přijme to znamena co? V ovl.panely-zvuky na karte nahravanie je nastavene co? V…
MM.. 17.11.2015 18:38
MM..
Vadný není, nějakou dobu před tím fungoval normálně. Prostě jednoho dne když jsem hrál tak přestal f… poslední
94Honza 17.11.2015 19:07
94Honza

systém mi mikrofon přijme

to znamena co?
V ovl.panely-zvuky na karte nahravanie je nastavene co? V jeho rozsirenych nastaveniach je co? Ten mikrofon nefunguje v com? (programy maju aj vlastne nastavenie vstupu).
Jack treba skusit vytiahnutz a znovuzastrcit, kyvat kablom, apod. Mikrofon moze byt aj vadny, cinan pusti do sveta cokolvek.

Vadný není, nějakou dobu před tím fungoval normálně. Prostě jednoho dne když jsem hrál tak přestal fungovat ale pochybuju že bude vada mikrofonu, v nastavení nevím co přesně myslíš. Kabel jsem vypojil a připojil několikrát, zkusil jsem i přední panel ale nic... V nastavení jsem si akorát všiml že mikrofon byl ztišený ale to jsem vypnul...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru