Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chladící podložka pod notebook 15´

Ahoj, potřebovatl bych poradit, koupil jsem si notebook MSI 15 a potřebova bych poradit pro něj nejlepší chladící podložku. Při hraní náročnějších her se docela zahřívá, tak bych uvítal nějakou radu a případné zkušenosti. Koukal jsem na tuhle a co jsem tak pročítal, celkem jí všichni doporučují : http://podlozky-a-stojany-k-notebookum.heureka.cz/ zalman-zm-nc3-chladici-podlozka-pro-nb-cerna-12-17 -20cm-fan_3/ co myslíte?

Díky za radu

Předmět Autor Datum
muze byt, akorat nevim, zda rozumis tomu co chces koupit. To co chces koupit je podlozka pod noteboo… poslední
Redmarx N 18.11.2015 10:02
Redmarx N

muze byt, akorat nevim, zda rozumis tomu co chces koupit. To co chces koupit je podlozka pod notebook. Krome zasadni funkce podlozky to ma i funkci chlazeni a umi to ochladit notebook i o 3 az 4 stupne dolu, otazka je, zda pokud se notebook prehriva to bude dostacujici.

Jestli ale potrebujes stahnout teplotu o vic, tak nevim o tom, ze by existovalo nejake externi udelatko pro notebook, ktere by to umelo, snad hrat hry v mrazaku, ale to je samozrejme jen nadsazka.

Notebooky se pri hrani her casto prehrivaji a snizuje se jim zivotnost, je to normalni a nelze s tim nic delat, leda na notebooku nehrat hry.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru