Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Doporučte kvalitní webkameru do 5000 Kč

Hledám webkameru pro Windows 10 na stolní PC (resp. samozřejmě na monitor), s kvalitním objektivem, kvalitním mikrofonem, který umí odstranit okolní šum; hledal jsem webkameru se čtveřicí mikrofonů, ale asi všechny mají maximálně dva mikrofony; nakonec se asi stejně rozhodnu používat externím mikrofon, tudíž není neexistence kvalitního integrovaného mikrofonu překážkou. Potřebuji natáčet videa (proslovy a projevy) na Youtube v obstojně kvalitním rozlišení. Dále je potřeba, aby kvalitně snímala i při šeru, při natáčení večer, kdy je pokoj osvěten umělým světlem, ne denním.
Dobré by bylo, kdyby šla trochu výškově natočit nahoru dolu a otáčet doprava doleva, ale není to podmínkou.
Koukal jsem na tuto https://www.alza.cz/logitech-webcam-c930e-d482662. htm a tuto https://www.alza.cz/creative-live-cam-connect-hd-d 349236.htm , ta druhá už je staršího data. Když hledám na běžných obchodech Alza, CZC, Datart a Mall, tak je tam poměrně malý výběr, totéž na Heuréce. Nevím, kde jinde hledat. Děkuji za tip.

(Při hledání jsem vygooglil tento web http://www.live-chat.g6.cz/potrebne-vybaveni s doporučením, ale doporučení n atěch stránkách už jsou staršího data, jinak samozřejmě před pár lety bych je považoval za relevantní :-)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny