Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Delphi SQL - Chyba pri vyhodnocovaní podmienky alebo zlé zadanie? (where)

V Delphi mám tabuľku, z ktorej potrebujem vydolovať záznamy, ktoré sú v určitom časovom rozmedzí. Časy sú definované takto:

Time - dátum a čas od (vrátane)
TempTime - dátum a čas do (nevrátane)

Po zadaní SQL príkazu do komponenty a jeho selektovaní sa mi zobrazia všetky záznamy vyhovujúce len dátumom. Porovnanie času pri rovnakom dátume je ignorované. Stratil som na tom vyše hodiny a začínam mať pocit, že sa jedná o chybu Delphi. Prioritu operátorov som vylúčil, pretože som tam nasypal zátvoriek, až to zdravé nie je. Funkčný program, ktorý som len "vycucol" z originálu je tu na stiahnutie aj so zdrojovým kódom. Ak vás môžem poprosiť, pozrite sa na to niekto, ponáhľa mi to. Keď prídem z roboty o 22:20, tak sa pozriem, či ste niekto zistili problém.

http://data2.edisk.cz/stahni/84143/SQL.ZIP_409.05kB .html

V zdrojovom kóde sú zapoznámkované dva SQL príkazy. Jeden zobrazí všetko, druhý len vybrané záznamy v určenom časovom intervale. Ale keďže to nefunguje ako má, tak zobrazí dva záznamy. Správne by nemal zobraziť nič.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny