Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s grafickou kartou

Zdravím, chci se zeptat.
Je normální, že když zapojím novou grafickou kartu, zapojím do ní HDMI, tak mám černý obraz - tváří se jako nepřipojená k monitoru?
Když jsem jí vzal ke kamarádovi, co už má jednu grafiku, tak to bylo to stejné, ale vyřešil jsem to tak, že jsem se pomocí té jeho grafiky dostal do Windows a pak nainstaloval ovladače a bylo to ok. Jenže v mém PC mám je jen jeden slot na grafiku a VGA na základní desce mi nejde, takže nemám možnost ty ovladače nainstalovat. (AMD má nějaké ty svoje detekční programy, takže samotnej balíček ovládačů nenajdu)
Můj dotaz tedy je, jestli když koupím jinou grafickou kartu (nějakou Nvidii třeba), tak jeslti mi ten obraz naběhne, nebo jeslti taky potřebuje stáhnout ovládače, než začne fungovat.
Jde o grafiku MSI R7 250 2gb

Děkuji za rady

Předmět Autor Datum
Žádné detekční programy nepotřebuješ. Když tu grafiku zapojíš a zapneš PC, PnP vykoná své a kartu by…
karel 21.11.2015 21:51
karel
díky, kazdopadne i pres to ze se mi podarilo nekde najit ty ovladace tak abych se vyhnul catalystu t… poslední
Igneriuss 21.11.2015 22:17
Igneriuss

Žádné detekční programy nepotřebuješ. Když tu grafiku zapojíš a zapneš PC, PnP vykoná své a kartu by to mělo detekovat. Snad máš na monitoru nastaven HDMI vstup nebo Auto. O operačním systému a instalaci ovladačů nic nepíšeš.

díky, kazdopadne i pres to ze se mi podarilo nekde najit ty ovladace tak abych se vyhnul catalystu tak to stejne nejde. Zapojim ji a cerna obrazovka. Grafika se toci ale system nenabehne (kontroloval jsem z jinyho PC jeslti me to loglo na skype). Kdyz zapojim starou grafiku a zapojim HDMI/VGA okamzite se objevi. Mam Windows 7 proffi 64 bit.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru