Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kde koupit windows ?

Jak funguje vyhodny-software.cz je zcela jasné a že prodávají použitý oem windows se netají, je to na jejich webu jasně uvedeno. A z ničeho nevyplývá, že by takové podnikání bylo nelegální.
Windows 7 za 1490 Kč mi superlaciný nepříjde, superlaciný Windows 7 mi příjde tak Windws 7 na aliexpresu za 3 dolary nebo někdy dokonce za 0.1 dolaru... V tom případě je ale na druhé straně anonym a legalita takové licence je opravdu pochybná a pravděpodobně bez záruky s vyjímkou té dané samotným aliexpresem.
Obchodní podmínky na vyhodny-software.cz jsem četla:
http://www.vyhodny-software.cz/obchodni-podminky/
a rozhodně z nich nevyplývá, že prodávají windows bez záruky!
Dalším tvým napsaným nesmyslem je to, že microsoft nepovolí reaktivaci oem na jiném hardwaru, což absolutně není pravda, protože oem licence na jiném hardware jde naprosto bez problému aktivovat, nejběžnějším způsobem je aktivace přes automat na telefonní lince microsoftu (zavolat tam jde i přes skype). A technicky možné je to i v případě, že ta původní licence se neodinstaluje a budou se třeba používat dva pc s tutéž oem licencí, microsoft aktivaci nezruší ani za den ani nikdy jindy, každopádně to píšu jen z technického hlediska, oem licence na tom druhém pc by byla nelegální.
Windows validitu sice kontroluje, ale nekontroluje validitu řádné aktivace, pokud tedy aktivace už jednou proběhla, microsoft ji nezruší, zruší ji pouze v případě, že se například upraví aktivační soubory systému, ne však v případě, že se tatáž licence nainstaluje na více pc nebo že zablokuje microsoft daný klíč. Pokud zablokuje microsoft daný klíč, tak už neumožní jeho aktivaci, neshodí však aktivaci v již aktivovaných pc!
Takže podle mě se v této problématice vůbec nevyznáš a tvůj příspěvek, alespoň já, považuju za jeden velký blábol!

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny