Předmět Autor Datum
Je to prostě buď a nebo. Pokud to ale má doloženou záruku, tak bych se toho moc nebál. Šance, že ta…
Satyr 28.11.2015 13:07
Satyr
Já bych takové použil jen do starších a pomalejších počítačů,kde se nevyplatí kupovat nové.Druhá věc…
pedrosoo 28.11.2015 13:10
pedrosoo
Taky je dobre se zamyslet, proc takovou kartu nekdo do bazaru vubec daval - bud mu uz to zacina mit… poslední
gilhad 28.11.2015 13:32
gilhad

Je to prostě buď a nebo.

Pokud to ale má doloženou záruku, tak bych se toho moc nebál. Šance, že ta karta bude poškozená takovým způsobem, že to nepůjde reklamovat, je docela malá.

Samozřejmě je nejlepší osobní převzetí s vyzkoušením. Pokud je to přes poštu, tak je to větší risk. Ale hodně se dá i zjistit z odpovědí majitele. Když se budeš ptát na jakékoliv otázky, tak jakým způsobem bude odpovídat, podle toho se dá taky hodně poznat. Člověk, co odpoví třeba za dva dny způsobem ANO, NE, tomu bych moc nevěřil. Ale člověku, co odpoví poměrně rychle a opravdu nějakým normálním stylem, to je samozřejmě věruhodnější.

Osobně mám R9 280X z bazaru. Je to GK z BitCoin stanice, což mi původní majitel ihned napsal, už se to na té kartě samozřejmě projevuje. Všechno napsal narovinu. Jak dlouho v té stanici byla, zda se to nějak projevovalo na té kartě nebo ne, prostě vše napsal tak jak to je. Pak to byla jasná volba. Po, ani ne dvou letech, už to má za pár. Funguje náladově. Bohužel jsem já vůl ztratil záručák.

Taky je dobre se zamyslet, proc takovou kartu nekdo do bazaru vubec daval - bud mu uz to zacina mit ta karta za sebou (zacina byt naladova), nebo uz zacina byt totalne zastarala a nevyhovujici. Malokdo koupi novou kartu, aby ji po kratkem a setrnem pouzivani prodal se znacnou ztratou a koupil draze novou, ackoli bazarnici maji tendenci tvrdit, ze prave tohle delaji vsichni jejich dodavatele.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru