Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mobily od Xiaomi

V podstate jsi vsechno napsal.

Nema to evropske frekvence LTE (nevim o jedinem od Xiaomi, ktery by mel) a tim padem je to u nas nepouzitelne, kdybych to mel hodnotit globalne, tak Xiaomi je na spickove urovni, ale proste to neni urcene pro nas cesky (nebo i evropsky - Nemecko a dalsi zeme EU, take potrebuji frekvence, ktere to nema) trh.

Osobne nepripada v uvahu, ze bych si koupil smartphone bez slotu na sd-kartu a muze to mit klidne 128GB vnitrniho uloziste, to me nezajima, ja chci sd-slot, takze treba vim jiste, ze SGS6 nikdy nekoupim.

Me je zvuk, tim mam na mysli repro, tak nejak ukradene, sice to obcas vyuziju, ale hlavne na prehravani filmu a tam na nejakem super zvuku netrvam, dulezity je sluchatkovy vystup potazmo zvukovy cip v zarizeni a ten je snad OK i u Xiaomi?

Musim se zastavit jeste u jedne veci, ktera me vylozene sere (to nejde napsat nejak mirneji) a tou je konektor USB-C, tohle povazuju za totalni hovadinu vymyslenou vyrobci, aby znekompatibilnili vsechno co se da od nabijecek az po samotne smartphony a lide zase museli kupovat nove. Takze tomuto nesmyslu se budu branit co to pujde a dokud budu mit na vyber smartphone, ktery to mit nebude, tak mu zasadne dam prednost, nicmene je mi jasne, ze je tahle ficura natolik podporovana vyrobci, ze to postupne prosadi, ale verim, ze aspon 5 let jeste vydrzim na soucasnem beznem konektoru microUSB 2.0 nebo rozsirenim na microUSB 3.0, jak ma SGS5. Obrovska nevyhoda USB-C je, ze si jim muzete smartphone odpalit (a to jako natvrdo!!!), staci pouzit kablik USB-C od kamarada, ktery (nikdy nevite) nakupoval u cinana. Takze to znamena tahat vsude sebou i svuj originalni kabel, o kterem budu vedet, ze je OK. Desive. 3-[

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny