Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mobily od Xiaomi

Zdravím všetkých. Chcem sa spýtať na Vaše skúsenosti so značkou Xiaomi. Nakoľko táto spoločnosť vo veľkom rozbehla výrobu špičkových mobilov za priaznivú cenu chcem vedieť, ktorý model preferujete alebo ktorý vlastníte. Plánujem si kúpiť nový mobil a to značky Xiaomi. Povedal som si, že prečo nevyskúšať túto značku. Podstatné sú prijateľné ceny, vysoký výkon za ,,pár šupov", perfektné fotoaparáty od sony/samsung, pekný dizajn a celkové prevedenie.
Dnes som porovnával všetky novšie modely značky Xiaomi (mi4, mi4i, mi4c, redmi 2, mi note, mi note pro, redmi note 2, mi5)
Som veľmi zvedavý na nový prírastok do rodiny xiaomi (Xiaomi mi5). Ponúka najnovší 64-bitový Snapdragon 820, 4GB RAM, špičkový 2k displej, najnovší gpu adreno 530... Ale taktiež ma zaujali aj staršie modely radu 4. Mal som tú možnosť testovať zatiaľ len xiaomi mi3 a mi4. Mi4 ma nadchol jeho krásnym fHD displejom a fotoaparátom. Viacmenej som bol sklamaný z reprodukcie zvuku. Môžem povedať, že lacný mobil za ,,stovku" má kvalitnejší zvuk než mi4ka. Neviem ako na ostatných verziách (mi4i a mi4c) ale celkovo ma mi4ka potešila. Keby ste si mali vybrať z rady 4 tak ktorý bi ste si zvolili?
1, Xiaomi mi4 2, Xiaomi mi4i 3, Xiaomi mi4c
Takisto, čo som netušil, že nové modely ponúkajú usb typ-c čo je nevídané. Doposiaľ ho nemajú ani samsungy či ostatné prémiové značky. Taktiež tieto modely ponúkajú špičkové fotoaparáty od sony či samsungu. Pekné je, že ponúkajú funkciu MANUAL. Manuálny režim fotografovania majú len drahšie modely iných značiek. Čo je však stále smutné, že xiaomi stále zabúda na slot SD a niektoré modely nepodporujú 4G či LTE.
Tak, veľmi sa teším na Vaše skúsenosti :-)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny