Předmět Autor Datum
Nikdo by nevěděl? Existuje vůbec něco takového - skříň s ventilací, která tlumí hluk věcí uvnitř seb…
recmaster 02.12.2015 20:24
recmaster
Hluk je vzdy mozne nejak tlmit, ale hotove neviem ci existuje, musel by si si to asi zbastlit. (drev…
MM.. 02.12.2015 20:34
MM..
Alebo si tam postavit medzi teba a ten kram "stenu" z nejakych akustickych izolacnych panelov alebo…
MM.. 02.12.2015 20:38
MM..
Díky moc za rady a za keywords.
recmaster 02.12.2015 21:44
recmaster
Ale moc si od toho asi neslubuj, ja som nejake peny skusal kvoli hucaniu radiatora, a bolo to dost o… poslední
MM.. 02.12.2015 21:49
MM..

Hluk je vzdy mozne nejak tlmit, ale hotove neviem ci existuje, musel by si si to asi zbastlit. (drevo a na to nejake akusticke peny alebo co, a nechat to otvorene len zboku apod. Ale neviem ci tym nenaseres nejake poziarne predpisy :) (ono to asi ide aj z kovu ale kov ma vlastne rezonancie preto neni dobry. Potom este su asi nejake protihlukove panely plnene pieskom apod. ale tie som vzivote nevidel, len som o nich cital :)

Alebo si tam postavit medzi teba a ten kram "stenu" z nejakych akustickych izolacnych panelov alebo podobne. Existuju aj hotove na stojane ale blbo sa to hlada na google :)
P.S. pozor na to ked to budes hladat - akusticky panel ktory zlepsuje akustiku (rozptylovaci) neni to same co izolacny (je to uplne nieco ine).

Ale moc si od toho asi neslubuj, ja som nejake peny skusal kvoli hucaniu radiatora, a bolo to dost onicom (nemal som ale izolacne panely, mozno som mal akurat nejake nespravne peny). Riesil som to potom sluchatkami :-)

P.S. ono najlepsie je riesit zdroj hluku, napr. skus ten kram trochu podvihnut, ked to je lepsie tak to znamena ze rezonuje od toho cely stol, a potom si len kup v hocjakom bau-obchode silikonove ci jake to su (take priesvitne) nalepovacie nozicky (pouziva sa to aj ako stop proti buchaniu dveri, predavac ti to najde), a nalep to naspodok tej bedne. Apod.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru