Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Počítači se nevypíná monitor, nezapíná se spořič

Ahoj. Prosím měl bych na vás dotaz. Na mém počítači se nevypín monitor po 10 minutách jak mám nastaveno a ani se nezapne spořič displeje. Také se mi zdá, že nefunguje prezentace pozadí, mám jí nastavenou na 6 hodin a nepřepíná se samo, už kolik dní je poříd stejná. Jedná se o Win7 HP 64bit. Prosím mohl by mi někdo poradit kam se kouknout, co zkontrolovat a jak zjistit co může být špatně? :/ S tím monitore a spořičem mě napadlo, že něcoi beží na pozadí, co tomu přepnutí brání. ale nevím jak to zjistit. pokud budete potřebovat, screeny tho co byste chtěli vám pošlu. Díky moc :)

Předmět Autor Datum
nepoužíval jsi nějakou myš nebo klávesnici od ms? jejich hw dokáže rozjebat šetřící režimy windows.
lední brtník 09.12.2015 20:03
lední brtník
Nn mám bezdratový set od Logitechu. Když počítač restartuji a nic s ním nedělám, funguje to. Ale kdy…
Menfis_cz 09.12.2015 20:50
Menfis_cz
A co nasel? Prescanuj to znova v nudzovom rezime Win, znova MBAM a aj pomocou ESET online scannera a…
MM.. 09.12.2015 22:47
MM..
Našel toto, viz příloha. USB přijímač setu jsem zkoušel vytáhnout z portu, ale ani potom se nic nedě…
Menfis_cz 09.12.2015 23:43
Menfis_cz
Tak mozes sem pripadne vlozit napriklad log z hijackthis
MM.. 10.12.2015 00:17
MM..
Vyřešeno nainstalováním programu od výrobce k bezrátovému setu klávesnice a myši. poslední
Menfis_cz 16.04.2016 17:46
Menfis_cz

A co nasel?
Prescanuj to znova v nudzovom rezime Win, znova MBAM a aj pomocou ESET online scannera a aj adwcleaner, pripadne ak chces aj nejaky stvrty :)
Skus ten bezdratovy set odpojit z USB, a cakaj 10minut, ci sa nevypne ten monitor potom. Ak ano tak je nejaka debilna mys a furt sa hybe apod. (nenastavoval si na nej citlivost triliontina milimetra apod? :)
Dalsia moznost je ze ti bezi nieco na pozadi co bud je nejaky prehravac, alebo SW ktory windowsom oznamil ze je prehravac a aby nevypinal nic (moze byt akykolvek SW, normalny alebo skodny)

Našel toto, viz příloha. USB přijímač setu jsem zkoušel vytáhnout z portu, ale ani potom se nic nedělo. Nic jsem na myši nanastavoval, ani software jsem neinstaloval. Teď jsem tedy zkusil nainstalovat soft pro klávesnici a myš. Jako antivir mám Microsoft Security Essentials. S těmi programy na pozadí, chceš k tomu poslat výpis z něcěho, nebo něco co by pomohlo s řešením problému?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru