Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Černá obrazovka - Dell Inspiron K15 5010N

Dobrý den. Prosím o radu.Mám notebook Dell Inspiron K15 5010N. Při běžném prohlížení na internetu nejdříve zhasl monitor a poté na spodní liště vyskočila bublina ( ovladač zobrazení přestal odpovídat a byl obnoven ). Toto se opakovalo dvakrát za sebou. Na to asi po deseti minutách monitor opět zhasl a nb se sám vypul. Po zapnutí zůstává obrazovka černá a nb hlásí pípáním chybu (problém s monitorem). Po připojení externího monitoru obraz naběhne. Windows (7) jde spustit pouze v nouzovém režimu. Diagnostika v BIOSU také hlásí chybu s monitorem.. Monitor jsem vyměnil za nový, včetně plochého káblu, zkontroloval jsem i kontakty ostatních káblů (jestli nejsou zaoxidované).Notebook se stále chová jako před tím, stále hlásí, že ( nemůže najít monitor ).Prosím o nějakou radu, jak problém vyřešit.

Změna předmětu, původně: ČERNÁ OBRAZOVKA (host)

Předmět Autor Datum
Díky za rady, moc mi to pomohlo:-D:))
mezekm 22.12.2015 09:57
mezekm
A vyresil jsi to nejak? To ye funguje externi monitor neukazuje na chybu grafiky, ale prave monitor…
Redmarx N 22.12.2015 10:07
Redmarx N
Zatím to nijak neřeším (jsou svátky) . Po novém roce zkusím nějaký servis. Kontaktoval jsem i DELL p… poslední
mezekm 22.12.2015 16:21
mezekm

A vyresil jsi to nejak?

To ye funguje externi monitor neukazuje na chybu grafiky, ale prave monitoru. Pak pises o nejake vymene monitoru u notebooku a ze to take nepomohlo. Pravedpodobne je tedy nutny odborny servisni zasah, kde technik, ktery to prohledne na miste zjisti, kde je problem.

Zatím to nijak neřeším (jsou svátky) . Po novém roce zkusím nějaký servis. Kontaktoval jsem i DELL podporu. Odkázali mě na jejich servis. Ti mi poslali předběžnou fakturu na výměnu lcd displeje na 7 202,- aniž ten notebook neviděli?? To jsem nepochopil jak to mají zařízené :?:::)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru