Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sony Xperia Z3 Compact - microUSB

Ahoj, mám asi 3 měsíc Xperiu Z3 Compact. Jestli víte tak ona má na levém boku další konektor na nabíjení třeba s doku, nebo přes takový jiný kabeů, který jsem na to používal, abych šetřil mikroUSB, prože mm zkušenosti že se to často vyviklá. Takže jsem to nabíjel přes něho. Ještě nedávno sem to nabíjel přes mikroUSB, protože sem ten dát nemohl najít a fungovalo to bez problému. Dneska sem to přes microUSB zapojil do PC a nic. Ani to nebliklo. Nemá to vůbec žádný kontakt. Jediné co funguje je, když ten mobil vypnu, zapojím to přes něho a na malý okamžik se rozsvítí dioda na nabíjení a to ještě podle mě celkem slabě. Po tom momentu se mobil zapne a už to nenabíjí ani nic nedělá. nevíte co se s tím mohlo stát? Já to teda absolutně nechápu, protože se do toho mobilu nemohla dostat ani voda. Nic nenormálního jsem s ním nedělal a najednou ten konektor úplně přestane fungovat.

Předmět Autor Datum
Hardwarove zavady Xperii jsou caste a vsude zminovane, budes-li mit stesti poresi to reklamace, v ho…
RedMaX 23.12.2015 16:47
RedMaX
Vyndat baterie nejde. Nafotit si to nafotím. Ale mi to neleze do hlavy jak se to mohlo stát.
Swenky 23.12.2015 16:57
Swenky
samo, Xperie trpi na hardwarove zavady, mohli jenom treba spatne naletovat konektor a po chvili pouz… poslední
RedMaX 23.12.2015 17:27
RedMaX

Hardwarove zavady Xperii jsou caste a vsude zminovane, budes-li mit stesti poresi to reklamace, v horsim pripade ti budou tvrdit, ze natekla neznama tekutina a budes muset koupit novy mobil.
Urcite ti doporucuji smartphone pred reklamaci nafotit ze vsech stran, ted si nejsem jist, jestli je tam odendavaci baterie, myslim, ze ne, ale pokud ano, tak nafotit i bez baterie, proste vsechno co uzivatelsky jde. Kdyby ti s tim v servisu neco provedli, at mas dukaz, ze to nebylo uz u tebe.

samo, Xperie trpi na hardwarove zavady, mohli jenom treba spatne naletovat konektor a po chvili pouzivani se to uvolnilo a proto to ted nejde, je to jen priklad, ale kdyz se podivas i treba na fanouskovske forum xperia.cz, tak na ruzne takove zavady z niceho nic si stezuje pomerne dost lidi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru