Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Aplikace na změnu oprávnění ostatních aplikací

Zdravím, hledám určitou aplikaci, která mimo jiné dokáže měnit oprávnění jiných aplikací, ale hlavně uměla měnit parametry pro spouštění aplikací, o což mi teď jde. Potřeboval bych udělat z klasického smartphonu tablet - tahle aplikace se využívala, když vyšel hearthstone pouze na tablety. Pamatuji se, že se tam měnilo nastavení na ExLargeScreen nebo něco takového. Zkoušel jsem tu aplikaci hledat, ale nenašel jsem ji.

Jde mi pouze o to, aby si aplikace (Spotify) myslela, že tohle je tablet, takže by stačila jakákoliv aplikace která by to svedla, díky.

Předmět Autor Datum
Takže appka se jmenuje Xposed a k tomu modul App settings, ale prý to už nefunguje, takže zbývá namo…
Daniel12 25.12.2015 03:33
Daniel12
Xposed Framework, takze nikoliv appka v uzsim slova smyslu a samozrejme je to "jenom" framework, k t… poslední
Redmarx N 25.12.2015 09:33
Redmarx N

Xposed Framework, takze nikoliv appka v uzsim slova smyslu a samozrejme je to "jenom" framework, k tomu musis mit modul, ktery dela to co chces.
Xposed Framework funguje na vetsinu smartphonu do Androidu 4.4, na Android 5+ je nova verze Xposed Frameworku, ale je zatim stale jenom v alpha verzi, nicmene me funguje na SGS4 dobre. Ma to ovsem vyhradu, ze tyto custom upravy jako jsou custom frameworky funguji pouze na od-odexovanych ROMkach, takze je potreba nejaka od-odexovana custom ROM nebo treba CyanogenMod. Tovarni ROM jsou na vetsinu Androidu od 5.0 vys odexovane a tam potom ruzne custom upravy nefunguji.

App Settings neznam.

Na zmenu opravneni aplikaci slouzi Xprivacy.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru