Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Smazat účet ve Windows 10

Zdravím,

nahrál jsem nové W10 a kromě klasického správce s účtem vázaným na Outlook, tam mám účet, který se načítá primárně při startu a ukáže se špatné už. jméno nebo heslo. Když dám OK, je tam okýnko na možnost napsání uživatelského jména a pod tím heslo. Naštěstí už si mohu přepnout účet na Správce a přihlásit se na účet, který jsem doposud používal. Nevíte, jak smazat ten účet, který se tam z ničeho nic objevil? Mezi účty žádný není, bude to zřejmě nějaká vytvořená síť, která je v průzkumníku. Jak je pod sebou Tento počítač, Dokumenty, Rychlý přístup, OneDrive a právě Síť. Jde to nějak odstranit? Nikde se mi nenabízí tato možnost?

Díky za pomoc!

Předmět Autor Datum
spusti s volbou ako spravca!!! netplwiz.exe (to budeš mat nejake nepotrebne online učty)
netplwiz 26.12.2015 23:05
netplwiz
Je tam jeden účet Guest u něhož je napsáno Built it account for quest access to the computer/domain…
TonekBrno 26.12.2015 23:12
TonekBrno
Guest se hosť ,pozri ešte cez Ovládací panel\Všetky položky ovládacieho panela\Používateľské kontá
netplwiz 26.12.2015 23:15
netplwiz
Je tam jen jeden, ten můj správný účet jako administrátor. Podle mě tam je nějaká síť vytvořená, ke… poslední
TonekBrno 26.12.2015 23:18
TonekBrno

Je tam jeden účet Guest u něhož je napsáno Built it account for quest access to the computer/domain a nejde smazat. Jeden co tam byl se mi podařil smazat.

EDIT:// A stejně to nepomohlo, po restartu se to opět automaticky připojuje k nějaké síti a až potom si můžu přehodit na ten správný účet.

Je tam jen jeden, ten můj správný účet jako administrátor. Podle mě tam je nějaká síť vytvořená, ke které se PC automaticky přihlašuje, ale jak ji smazat.

EDIT: Já jsem totiž ve Správce pověření omylem přidal pověření systému Windows a do políčka Adresa v sítí jsem zadal jméno účtu. Jenže když jsem to smazal, tak se to stejně pořád k tomu přihlašuje.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru