Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejlepší smartphone do 8.000

Ahoj, vybírám si nový smartphone, ale nedokážu si vybrat, takže bych ocenil vaše doporučení.

Cena asi 7.500 - 8.000 Kč
OS Android
Fotoaparát - asi 8 Mpix, spíše lepší kameru než fotoaparát
Displej - nevím jaké rozlišení, to je asi na vás a velikost displeje 4.5 " nebo 4.7 ", 5" už je moc

Jinak je to na vás, bude využit hlavně ke hraní her a focení a natáčení

Předmět Autor Datum
Doporučil bych Ti něco od Sony, třeba Xperii Z1 compact, pokud bys trochu přidal, tak Z3, sám ji mám…
flagman 27.12.2015 10:45
flagman
Ten Samsung S5 mini je pořád pecka a i fotoaparát (kameru) má kvalitní. Pokud ale budeš hrát hodně h…
koenigj 28.12.2015 17:09
koenigj
No, sam uvazuju nad mobilem a kdyz si clovek precte recenze na s5 mini, poruchovost je asi dosti slu…
helemese 28.12.2015 19:37
helemese
helemense? jdu na herueku napsat nokia 3310 sa mi rozbila když som ju mal v nohaviciach vo vačku. a…
Mlocik97 28.12.2015 19:43
Mlocik97
Jasne, ja jen rikam, co vidim. Ze kdyz si projdu recenze na 10 telefonu a jeden z nich ma radove o 5…
helemese 28.12.2015 19:58
helemese
Tvoje reakce uz je jen spis jakysi emocialni vystup, nic ve zlem :) Trochu snaha omluvit za kazdou c…
Mlocik97 28.12.2015 20:43
Mlocik97
mobil je dobrej, fačí jak má.... nic nepíšu,... mobil má chybu, okamžite napíšu... Mas pravdu, ale…
helemese 28.12.2015 20:56
helemese
ale zas S5 mini je vic kupovana než niektore mobily, u ktorych si recenze četl,... to taky rataj, a…
Mlocik97 29.12.2015 10:45
Mlocik97
Přesně tak,pokud bude mít stejný mobil například 10 lidí,tak všichni nenapíší stejnou recenzi. Každý… poslední
pedrosso 29.12.2015 10:50
pedrosso
Samsung Galaxy S4 LTE-A (GT-I9506) Black Edition - 5" ak nútene musí být menší tak pak: Samsung Gala…
Mlocik97 28.12.2015 18:36
Mlocik97

Ten Samsung S5 mini je pořád pecka a i fotoaparát (kameru) má kvalitní. Pokud ale budeš hrát hodně hry, tak bych zvážil i nějaký Alcatel, třeba ONETOUCH IDOL X+ s 5" displayem. Není to špatná značka (dělali třeba telefony pro Porsche Design). Já si nedávno pořizoval Samsung S5 Mini u Okay rovnou s prodlouženou zárukou, celkově na 5 let. Telefony nestřídám tak často a pevně věřím, že tento bude stačit.

No, sam uvazuju nad mobilem a kdyz si clovek precte recenze na s5 mini, poruchovost je asi dosti slusna.

vypadávání sítě 4x
samovolné vypínání tel. 2x
seká se 3x
padají aplikace
nejde přijmout hovor
vypadává signál tel.
samovolné restartování 2x
zamrzání displeje
nabíjení - nenabíjení 2x
Pri plnem signalu jsem nedostupny....:-(
věčně poruchový
Můj kus má poruchy hovorů, dat, potvrzujících sms z internetu, fotoaparátu, které zpočátku šly napravit restartem, později ani to ne.
Po necelých třech měsících užívaní nefunguje fotoaparát, špatně se nabijí - spíše vybíjí při připojení k nabíječce. Na tlačítka reaguje zpomaleně někdy vůbec. Hlasitost se neustále mění sama od sebe.

To je prvni stranka recenzi na heurece. Jasne, problemy jsou u vsech mobilu, ale pokud jich je tolik a casto se opakuji, pak to uz nebude jen statistickou nahodou, nybrz jistota, ze s timhle konkretnim typem to asi se spolehlivosti nebude zrovna zadnej zazrak. Cislovka za poruchou rika, kolik lidi si na to stezovalo. A to tu mluvime o 48 recenzich...dalsi stranky jsou podobne.

Jasne, jsou lidi i spokojeni a x kusu jiste bude fungovat dobre, ale tohle me osobne odrazuje. Chtel jsem si ho koupit, ale takhle nevim teda.

helemense? jdu na herueku napsat nokia 3310 sa mi rozbila když som ju mal v nohaviciach vo vačku.
a ted všetci verme.... ano S5 ma určité poruchy, celkovo doporučuju skôr S4, ale "padaji aplikace" nemusi byt chyba telefonu ale aplikace ktora moze padat na kazdom mobile (napríklad si takto pamätám twitch klient 2.2.8 ktorý sa ti podarilo spustit na 86 pokus.) zamrzanie celkovo záleží čo do mobilu inštaluješ a jak sa on staráš,... když chodíš s mobilom na pornáče stránky s virusmi a pak ešte postahujete nejake aplikace (pičoviny) čo ani neznáte..... to iste aj s nabijanim nenabijenim, toto som zažil u 100 telefonov zo 100 když sa doň nainštaloval neco co sa volalo že "battery saver" podobne i rôzne čističe spôsobovali reštarty (lebo boli vymazane subory ktore boli ptoreba na funkčnost) nebo klidne i s vypadavanim site (zabudlo registraci do siete).... ale ver ja som mal asi 7 kusov S5 mini a okrem jednej som na žiadnej žiadnu poruchu nenašiel, na jednej bolo len to samovolne reštartovanie (bez toho aby sa čokolvek don inštalovalo).... a když aj na mobile spustíš 400 hier naraz tak tiež bude sekať aj keby bol neviem aký, rovnako i u mobilu,... aj ked celkovo uznavam že S5 mini je o dost poruchovejsi nez S4.... takže doporučuju skôr tú S4

Jasne, ja jen rikam, co vidim. Ze kdyz si projdu recenze na 10 telefonu a jeden z nich ma radove o 50% vic stiznosti lidi, tak bude poruchovost zrejme vetsi. Nejaky reprezentativni vzorek lidi bude plus minus podobny u vsech mobilu snad, vymyslet si budou rekneme obdobne, inteligence bude v prumeru obdobna. Pro me to neni nic osobniho, nemam zadnou oblibenou znacku ci tak neco. Velmi casto se sklonuji problemy s nabijenim, samovolne restarty, samovolne vypinani a problemy se signalem a to tak, ze velmi casto a mnoho lidi a ja na nahody neverim. Kazdy si muze udelat nazor na to, jestli si to vsechno lidi vymysli a je to vlastne spickovy produkt, nebo je tento pristoj poruchovejsi a neni lepsi sahnout po necem jinem. To je cela veda. Tvoje reakce uz je jen spis jakysi emocialni vystup, nic ve zlem :) Trochu snaha omluvit za kazdou cenu poruchovost s5mini. Nevim proc, prodavas je? Vymyslel si ho? :)

PS. Aplikace si lidi instaluji i na jine mobily ocekavam

Tvoje reakce uz je jen spis jakysi emocialni vystup, nic ve zlem :) Trochu snaha omluvit za kazdou cenu poruchovost s5mini. Nevim proc, prodavas je? Vymyslel si ho? :)

nenene, to bolo len upresnenie a né že si "pevne zastávam samsungu" lebo proste je to "samsung".... a neni to emocialni pristup, iba som napsal pravdu, že vela krat sa uživatelia stažujú na problémi, ktoré si privodily sami (či už inštalovaním niečoho čo ani nevedia čo to robí) či akýmkolvek fyzickým chovaním....
sám som predsa napsal že S5 mini je poruchovejší než S4 a skôr odporúčam ten S4,... a taky som len chcel poukázať že recenze niesú vždy "presné" a pravdivé,...

jinak ješte jednu vec ti poviem,... uživatelia takmer vždy:

mobil je dobrej, fačí jak má.... nic nepíšu,...
mobil má chybu, okamžite napíšu...

málokdy prostý zákazník když koupí mobil a nemá s ním problém, tak jede na všetky možné stránky s recenziami toho mobilu a píšu jak je super. Skôr ked nemajú problém nič neriešia.

mobil je dobrej, fačí jak má.... nic nepíšu,...
mobil má chybu, okamžite napíšu...

Mas pravdu, ale tohle chovani je bezne u vsech typu telefonu preci. At uz je to s5mini, xperie nebo treba apple. Tim nelze zrovna argumentovat. Pokud je vetsi mnozstvi problemu na 100 recenzi u s5mini a to treba o 25%, pak lze prinejmensim ocekavat, ze spolehlivost nebude tak dobra. Nedelam v servisu, ani v obchodu. Jako bezny uzivatel se od neceho odpichnout musim a tady je to dost viditelny, to uz neni zadna statisticka nahoda ci odchylka.

Přesně tak,pokud bude mít stejný mobil například 10 lidí,tak všichni nenapíší stejnou recenzi. Každý bude telefon používat jinak.Jeden na volání,druhý na muziku,třetí bude laborovat s Androidem,čtvrtý tam narve aplikací jak bába peří do duchny,jiný vůbec neporozumí polovině funkcí.Další ho chce zaměnit za zrcadlovku. Asi tak.

Samsung Galaxy S4 LTE-A (GT-I9506) Black Edition - 5"
ak nútene musí být menší tak pak:
Samsung Galaxy S5 Mini (SM-G800) Charcoal Black

jednoznačne, jinak doporučuju skôr tú Samsung Galaxy S4 LTE-A (GT-I9506) Black Edition celkovo je lepší, a zas tých 0.3" navyše je takmer nerozoznatelné, ešte když rám okolo displeje pridáva na velkosti aj kolem 0.5"

rozhodne bych šel nekde do kamenného obchodu nebo hockde, trebars aj do orangu, O2 a podobne, pozriet si tie dve mobily a porovnat si velkosti, pošahat si je, a uvidíš čo ti padne lépe do ruky.

jinak skôr zvažuj nad tou Samsung Galaxy S4 LTE-A (GT-I9506) Black Edition, lebo má 2GB Ram a to na hry je potreba.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru