Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Program nebo příkaz pro kompletní zálohu PC do zvoleného adresáře externího disku?

Rozhodl jsem se, že zazálohuji veškeré své PC, NB, tablety, mobily a foťáky na jeden externí disk
hooodne blby napad. ak ma mat zaloha nejaky efekt, nikdy sa nedava na jedno zariadenie ci pamatove medium.

a hledám vhodný program, který to dokáže.
cobian backup je dost premakany sw na zalohy. skus.

tablety, mobily a PC/NB bych nejraději zazálohoval komplet, jelikož sám nevím, co kde je na disku rozházeno a co z toho mohu v budoucnu potřebovat. Většinou se člověk po tom začne pídit až když se něco stane a nerad bych pak zjistil, že třeba složku kde je pošta, historie chatů a podobné věci zazálohované nemám.
Obnovovat to v pripade potreby budes ako? pretoze tam sa tiez budes musiet s tym kadejako natahovat, zistovat, kde ma skype ulozene chaty, kde to ma icq, kde ma tvoj mailovy klient maily a podobne a riesit import tychto dat.

Vím, že normální kopírování ve Windows to nesvede a neustále vypisuje co všechno zkopírovat nemůže. U různých kopírovacích a klonovacích programů typu Acronics zase nevím, jestli dokáži zkopírovat celou strukturu HDD do zvoleného adresáře externího disku.
acronis ti spravia komplet image celeho disku k urcitemu datumu aj so systemom a vsetkymi programami. netusim nakolko dokazu potom tieto image subory aj prehladavat, no tu narazas tak ci tak na problem s obnovou a importom dat ako som pisal vyssie.
Obnova celeho OS do stavu napr. spred roka, ked by si potreboval obnovu zo zalohy je nezmysel.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny