Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Program nebo příkaz pro kompletní zálohu PC do zvoleného adresáře externího disku?

Proč blbý nápad? Stále je to lepší než nemít žádnou zálohu, ne? Nechci speciální zálohovací program s vlastním formátem, to možná budu řešit příště, až bude čas na nějaké elegantnější řešení, teď potřebuji hrubou kopii všech dat, co na PC/NB/tabletech/mobilech mám. Znamená data na externím disku v původním a přímo použitelném formátu. Je to i praktické, když budu náhodou potřebovat nějaký soubor z pracovního PC doma, tak jenom připojím externí HDD a najdu si jej, popřípadě jej zkopíruji do domácího PC.

Nebo existuje nějaké elegantnější řešení bez toho, že bych svěřoval svá data někomu na Internetu nebo strávil týdny zálohováním a kopírováním? Potřeboval bych to udělat rychle a kompletně než některý přístroj odejde.

Edit: Obnovení emailů a chatů preferují řešit až po vzniku případného problému, než to řešit nyní, zbytečně ztrácet čas a stejně riskovat, že jsem na něco zapomněl. Už jsem pár takových "záchran" prováděl, nebyl to zas takový problém, ale určitě by to bylo mnohem jednodušší, kdybych měl přitom data i na externím nosiči.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny