Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Program nebo příkaz pro kompletní zálohu PC do zvoleného adresáře externího disku?

Kdybys měl data (tedy soubory, které jsi vytvořil či získal - doc, xls, jpg, mp3, avi...) v samostatných adresářích, na samostatném disku (D:\data např.), je to jednoduché, prostě zkopíruješ komplet tento adresář včetně podadresářů. Pak stačí třeba v Total Commanderu zadat F5, přepsat pouze starší a je hotovo.

Pokud dovoluješ datum rozlézat se kamkoliv po disku, bude to horší. Asi by mělo stačit před větším "pátráním" zkopírovat kompletní adresář C:\Users (Win7). Pokud ale nějaká aplikace ukládá data i jinam, máš smůlu. Pak (nechceš-li mirror disku: bitová kopie Windows, Acronis, Ghost atd.) snad zkopírovat obsah celého disku a to, co nejde přečíst (protože zamknuté), přeskakovat.

Základem je mít v datech pořádek a systém. Mně by na kompletní zálohu dat na PC (kromě savů a nastavení her) stačily dva jednoduché příkazy, kopie "velkoadresáře" D:\Data a kopie souboru s XP-mode (přičemž užitečná data z něj automaticky ukládám i do D:\Data, takže je to jen další záloha s kompletním systémem). Nikde jinde nic důležitého nemám.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny