Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Program nebo příkaz pro kompletní zálohu PC do zvoleného adresáře externího disku?

Rozhodl jsem se, že zazálohuji veškeré své PC, NB, tablety, mobily a foťáky na jeden externí disk a hledám vhodný program, který to dokáže. Výběr vhodného HW řeším na http://pc.poradna.net/q/view/1529330-tip-na-vhodny -externi-disk-1tb a http://pc.poradna.net/q/view/1534907-vyhody-a-nevy hody-2-5-a-3-5-hdd-v-externim-ramecku, teď bych zase potřeboval poradit, jak to provést softwarově.

Chtěl bych tam mít úplně všechno - komplet disk z fakturačního (80GB) i domácího PC (320GB), 3 NB (32GB+80GB+120GB), 3 tablety, 3 mobily, 2 digitální foťáky. U foťáku to není problém, tam překopírují jenom fotky, ale tablety, mobily a PC/NB bych nejraději zazálohoval komplet, jelikož sám nevím, co kde je na disku rozházeno a co z toho mohu v budoucnu potřebovat. Většinou se člověk po tom začne pídit až když se něco stane a nerad bych pak zjistil, že třeba složku kde je pošta, historie chatů a podobné věci zazálohované nemám.

Vím, že normální kopírování ve Windows to nesvede a neustále vypisuje co všechno zkopírovat nemůže. U různých kopírovacích a klonovacích programů typu Acronics zase nevím, jestli dokáži zkopírovat celou strukturu HDD do zvoleného adresáře externího disku.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny