Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s mikrofonem

Stal se mi takový menší problém. Dneska jsem zavolal jednomu mému kamarádovy na skypu a místo toho, aby slyšel mě, tak slyšel český rozhlas (radio). Vůbec nevím kde může být chyba. Vím, že jsem nenapsal dost informací, ale nevím co více k tomu napsat. Na jakoukoliv odpověď zkusím odepsat do pár minut. Díky za pomoc.

Předmět Autor Datum
Tipoval bych to na problém s utrženým nebo nekontaktujícím stíněním přívodu mikrofonu (místo signálu…
leo 31.12.2015 15:51
leo
Zkusil jsem připojit i jiný mikrofon, ale dělá to i s ním. A když jsem připojil Webkameru tak skype…
VojtiiK 01.01.2016 12:08
VojtiiK
Těch info je fakt málo - není jasné, jestli je mikrofon připojen jackem nebo nějaká sada do USB, jes…
leo 01.01.2016 18:36
leo
A nešlo by se teda domluvit přes Facebook nebo skype ? Něco kde by jsem mohl dostat odpovědi jednu z… poslední
VojtiiK 01.01.2016 21:08
VojtiiK
Znami mel podobnou prihodu, treba ti pomuze treba ne Prinesl mi notas Sony s Win XP, ze nejde mikrof…
kolemjdouci 01.01.2016 20:01
kolemjdouci
Zkusím teda přeinstalovat windows. A poté vytvořím nový účet když tak. Díky za radu.
VojtiiK 01.01.2016 21:06
VojtiiK

Zkusil jsem připojit i jiný mikrofon, ale dělá to i s ním. A když jsem připojil Webkameru tak skype mi napíše, že má mikrofon, ale když mluvím nic slyšet nejde. Jestli by jsi byl schopný mi pomoct. Můžu ti napsat skype nebo fb. Mám radši rychlou komunikace a ne tohle.

Těch info je fakt málo - není jasné, jestli je mikrofon připojen jackem nebo nějaká sada do USB, jestli je to notebook nebo PC a i tak takhle na dálku těžko radit.
Ještě snad jen zkusit, jestli to je jen záležistost Skype a jinak mikrofon s PC normálně funguje (prověřit třeba v programu nahrávání zvuku, je součástí Windows), ve Skype se zkusit kouknout do Nástroje - Nastavení - Nastavení zvuku a tam rozklikat šipky a zkontrolovat jestli je správně zvolený zdroj zvuku. Echo/Sound test service ve Skype jsi zkoušel ?

Znami mel podobnou prihodu, treba ti pomuze treba ne
Prinesl mi notas Sony s Win XP, ze nejde mikrofon ve skype, delal jsem s tim psi kusy a nic, protoze to byl stary a neudrzovany OS tak jsem ho smazal a naistaloval znova a zase XP a fungovalo to. Za mesic prisel, ze zas nejde mikrofon, nikde zadna chyba nikde nic jen to, ze kdyz se zapnul Skype tak se ve WIN ztlumil mikrofon, dal jsem ho nahlas zapnu Skype a zase se ztlumil a tak porad dokola. Preinstaloval jsem Skype, zkousel i jinou verzi, nic ani po nekolika hodinach laborovani nic, rada taky zadna nepomohla. Pak me uz ze zoufalstvi napadlo vytvorit ve Win novy ucet, na novem uctu jsem Skype nainstaloval a mikrofon fungoval a asi jede stale. Do dnes nevim cim to bylo.
Muzes to zkusit je to prace jen na par minut, novy ucet smazes vzdy.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru