Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ujiíždí myš

Jestli to dělalo u předešlého Win. No - nedělalo. Ale to snad desítkama nebude ne? Hlavně se to chová jinak se stejnou myší, ve stejnym portu, ale s jinym zdrojem. S jedním to jede dolů a s druhým nahoru a uplně stejně rychle. Teď jsem preventivně tu poslední myš prověřil co se čistoty týče (používám ji teď u jinýho PC, který funguje normálně (taky s W10Pro), ale to je Lenovo ideacentre, čili to vlastně je spíš takový notebook než PC. Tu poslední myš, jsem vybalil z krabice od počítače uplně novou a jako nová i vypadá - je čistá. Akorát není tak pohodlná, jako ty starý, ale zkrátka tim to neni.
Napadlo mne napájení tý myši, protože ten pohyb je souvislej, myslel jsem tedy nejprve na zdroj, který toho za 10 let také už dost pamatuje, ale známej ho měřil a je v normě a s jeho druhym zdrojem co je "v normě" se zkrátka otočil směr pohybu. Třetí zdroj nemám :-)

Drivery se tahaly přímo z widlousovskýho serveru při instalaci. Neboť to není nějaká paní myš, která by měla nějaký speciální drivery.

Ale díky za tipy...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny