Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook Asus - po instalaci Windows nefunguje obraz

Dobrý den, na notebooku Asus, se instaloval nový windows, poté co byl nainstalován se restartoval, při restartu byl BIOs obnoven do továrního nastavení, notebook se restartoval a vůbec nefunguje monitor, normálně se zapne, pracuje ale vůbec nefunguje obraz, ani po připojení k externímu monitoru, po připojení napíše entering power save. netušíte co se mohlo stát?

Změna předmětu, původně: NOTEBOOK ASUS (host)

Předmět Autor Datum
Dobrý den, skuste odpojiť všetky monitory od notebooku, a poté zapnou a hned stláčať del (poprípade…
Mlocik97 01.01.2016 12:28
Mlocik97
del ani f2 nefunguje, vůbec nereaguje obraz, po vyndání baterie také nic.
xx 01.01.2016 12:36
xx
Přesněji to je notebook ASUS K55V , reset tlačítko taky nikde nemohu najít poslední
xx 01.01.2016 12:36
xx

Dobrý den, skuste odpojiť všetky monitory od notebooku, a poté zapnou a hned stláčať del (poprípade F2) ak vám vyskočí bios, prejdite na poslednú záložku, a zvolte (obnovenie biosu do defaultných nastavení) zvyčajne po Anglicky. Ak nepomůže, môžete vyskoušet odpojiť batériu od notebooku na 2 minúty, pred založením po dobu 10 sekúnd držať tlačidlo napájania pak vrátiť batériu späť a zapnout. V prípade že batérie je nevyberatelná, zvykne být na spodku notebooku dírka a pod ním napísané reset, do tej dírky můžete vopchať napríklad špáratko a jemne zatlačiť dnu.

[img=http://2.bp.blogspot.com/-UZbsWflnJNY/VeAulyOO2zI/AAAAAAAAACI/ltKa9dPQdEc/s1600/Bios_Setup.jpg]http://2.bp.blogspot.com/-UZbsWflnJNY/VeAulyOO2zI/ AAAAAAAAACI/ltKa9dPQdEc/s1600/Bios_Setup.jpg[/img]

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru