Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak mám nastavit aby se stažené soubory ukládaly na SDkartu a ne do interního úložiště?

Nevím kdes byl na tom, že tvrdím, že je ideální nemít mobil. Možná bys měl už vystřízlivět, protože zjevně ani netušíš co čteš.

A pokud ti vadí, že mám kritický pohled na dnešní spotřební odpad pro facebookdementy, tak ANO, mám. Pamatuju se doby, kdy smartphone fungoval na první spuštění, kdy dělal přesně to, co měl, bez toho, abych do něj musel ládovat "updaty" od výrobce (pokud tu podporu s vydáním telefonu rovnou nezabalil) a nebo dokonce "customROM". Třeba máš ty osobně nízké nároky, stačí ti nějaký čínský sráč s nedodělkem od google prolezlý spywarem - přiznám se, že mi je to úplně jedno, zda před realitou zavíráš oči, nebo mentálně nedokážeš obsáhnout faktický stav věci. Mně to ale prostě vadí, protože vím, že to jde udělat řádově líp a tento úpadek se mi nelíbí.

Někdo prostě žere párky ze separátu a pilin (hlavně že to je levný a je toho moc), jiný se spokojí jen s párkem z libového masa.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny